News

Protest în Piața Victoriei! 200 de oameni cer demisia Guvernului

15.05.2020 | 18:17
Protest in Piata Victoriei 200 de oameni cer demisia Guvernului
ADVERTISEMENT

Protest în Piața Victoriei acolo unde aproximativ 200 de oameni s-au adunat ca să ceară demisia Guvernului. Fără să țină cont de nicio regulă, aceștia s-au îmbulzit și au început să scandeze împotriva Executivului condus de Ludovic Orban.

Protest în Piața Victoriei!

De altfel, protestul a fost anunțat în mediul online și oamenii s-au strâns în jurul orei 18.00 în fața Guvernului. Tot pe internet există deja mai multe versiuni despre felul în care a fost organizat acest protest.

ADVERTISEMENT

„Sunt cam 35 de persoane care o ard in piata cerand dovezi despre existenta Covid-19 sau cum le place lor sa zica ‘Covid-1984’. Mai traverseaza constant cate 1 sau cate un grup de 2-3 deci se vor mai aduna pana diseara.

200 de oameni cer demisia Guvernului

Mai sunt inca vreo 30 care sunt imprastiati ‘prin zona’. Unii o ard pe la Antipa in fata sau pe banci pe Kiseleff, probabil au obosit deja. Au steaguri cu: Romania, Hristos

ADVERTISEMENT

Scandeaza jos Guvernul, Presedintele + Parlamentarii care au sustinut starea de urgenta si restrictia de a parasi domiciliul si cer celor care trec prin Piata sa li se alature efortului”, au scris câțiva utilizatori.

„Ce dezamagire. Primul instinct a fost sa comentez, poate chiar sa merg la Victoriei si sa-i provoc, pt ca ma deranjeaza foarte mult ce fac si ca incurajeaza oricat de putin acest trend anti-intelectual/anti-tehnologic/anti-progres….insa imi dau seama ca oamenii astia atat de putini si prosti si dezinformati nu pot deveni relevanti decat prin victimizare.

ADVERTISEMENT

Nu as face decat sa-i validez si orice efort as face in incercarea de a-i schimba, va fi intors impotriva mea si a ceea ce cred”, a adăugat un altul.

Organizatorul protestului este un cont nou de Facebook, creat în 6 mai, al unei mișcări numite Frontul Civic Unit. Pe pagina de Facebook nu există nici un detaliu legat de membrii mișcării.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, ritmul postărilor este susținut, iar direcția principală este dată de linia anti-occidentală și contestarea existenței coronavirusului.

ADVERTISEMENT