ADVERTISEMENT
News

Protest în Piața Victoriei! Zeci de oameni scandează împotriva restricţiilor

Autor: Alexandru Năstase | 08.11.2020 | 17:14
Protest în Piața Victoriei! Zeci de oameni scandează împotriva restricţiilor
Protestul a fost organizat pe Facebook. Sursa foto - ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Un nou protest are loc în Piața Victoriei! Acesta a fost organizat pe Facebook și a avut ca oră de start, 16.00. Mitingul are și un nume – acesta este intitulat ”Nu suntem cobai! 10.000.000 de români în stradă!”. Deși în piață erau așteptate mii de persoane, deocamdată, au venit doar câteva zeci.

ADVERTISEMENT

Protestul este organizat împotriva restricțiilor impuse de autorități. Oamenii care au venit nu poartă mască de protecție și nu păstrează distanțarea socială

Interesant este că adunarea a început de pe rețelele de socializare. Nu mai puțin de 16.000 de persoane au apăsat butonul ”Participă”, dar prea puțini au și ieșit din case. În descrierea evenimentului se precizează faptul că protestul va avea loc în funcție de câte persoane apăsă această opțiune.

ADVERTISEMENT

Un nou protest în Piața Victoriei!

”NU MAI AȘTEPTĂM ARMATA! NE VEDEM ÎN PIAȚĂ! Ne-au închis afacerile, ne-au închis educația, ne-au închis locurile de muncă, ne-au închis în case pentru a aștepta V4¢¢1π¥L salvator.

NU SUNTEM COBAII NIMĂNUI! Sunt așteptați românii din toate domeniile de activitate: Industrie, Agricultură, Economie.

ADVERTISEMENT

Vrem să muncim, să ne putem hrănii familiile, să ne putem duce traiul zilnic” , se arată în descrierea evenimentului făcut pe Facebook.

În Piața Victoriei sunt prezente și forțele de ordine. Jandarmeria și Poliția s-au asigurat că protestul este unul pașnic, în ciuda faptului că nu sunt respectate măsurile de igienă și distanțare.

ADVERTISEMENT

Protestul vine după ce autoritățile au luat noi măsuri în lupta cu pandemia de coronavirus. Guvernul Orban a decis că începând de luni masca de protecție să devină obligatorie în toate spațiile deschise și închise, indiferent de incidența cazurilor COVID.

Mai mult de atât, s-a decis faptul că circulația pe timpul nopții devine interzisă, cu excepția anumitor cazuri. Nu se termină aici – magazinele se vor închide la ora 21:00 și piețele nu se vor mai deschide începând cu prima zi a săptămânii viitoare.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!