Sport

Protest la startul partidei FCSB – Hermannstadt. Jucătorii au rămas nemișcați după fluierul de start. Video

Jucătorii lui AFC Hermannstadt au recurs la un gest disperat din cauza problemelor financiare grave de la club. Elevii lui Marius Măldărășanu au protestat înainte de startul meciului cu FCSB.
28.08.2022 | 22:27
Protest la startul partidei FCSB  Hermannstadt Jucatorii au ramas nemiscati dupa fluierul de start Video
Jucătorii lui Hermannstadt sunt neplătiți din luna aprilie. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Jucătorii lui AFC Hermannstadt sunt neplătiți din luna aprilie, deși ardelenii au început de sezon excelent în SuperLiga și se află pe locul patru.

Jucătorii lui AFC Hermannstadt au protestat în startul meciului cu FCSB

Hermannstatd se confruntă cu grave probleme financiare, iar jucătorii lui Marius Măldărășanu nu și-au primit banii deși li s-au făcut promisiuni repetate. Astfel, președintele Dani Coman a decis să își dea demisia.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Hermannstadt au rămas nemișcați pe teren timp de secunde bune după fluierul de start. În acest timp, elevii lui Nicolae Dică au evitat să treacă jumătatea terenului. Au pasat și au efectuat câteva mișcări de încălzire.

În ciuda tuturor acestor probleme, Hermannstadt a reușit să deschidă scorul pe Național Arena prin Butean, după o fază excelentă și poate urca pe locul trei cu o victorie în fața FCSB-ului. Înainte de această etapă, Hermannstadt se află pe locul patru cu nouă puncte.

ADVERTISEMENT

Plamen Iliev, primul jucător care pleacă de la Hermannstadt din cauza problemelor financiare

Plamen Iliev este primul jucător care a luat decizia să plece de la Hermannstadt din cauza problemelor financiare.

Portarul bulgar de 30 de ani venit de la Dinamo nu a fost păstrat în lot pentru meciul de la FCSB. Această partidă ar putea fi însă ultima pentru mulți jucători de bază ai lui Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

Conform gsp.ro, japonezul Mino Sota vrea să părăsească România, fiind neplătit din luna mai. Baba Alhassan a primit și el o ofertă de la Albacete, din liga a doua spaniolă.

Hermannstadt, parcurs perfect în noul sezon deși este o echipă nou-promovată

Hermannstadt poate fi numită revelația SuperLigii din prima parte a sezonului. Sibienii au terminat pe locul doi în Liga 2 Casa Pariurilor, după Petrolul, însă în Liga 1 nu au arătat deloc ca o echipă nou-promovată.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Marius Măldărășanu se află peste Petrolul în clasament, un alt club care a avut o campanie de transferuri impresionantă.

Nu același lucru se poate spune și despre Universitatea Cluj, care a reușit să îi scoată pe Dinamo la baraj.

Erik Lincar a fost dat afară de la echipă și înlocuit cu Eugen Neagoe, iar clujenii se află pe locul 14, cu doar trei puncte după șapte meciuri.

ADVERTISEMENT