Protest la Ambasada Turciei din Bucureşti, după tentativa de lovitură de stat

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
20/07/2016, 20:59
Protest la Ambasada Turciei din Bucureşti, după tentativa de lovitură de stat

Sutede oameni s-au strâns miercuri seară, 20 iulie, în faţa Ambasadei Turciei din Bucureşti. Se pare că, după tentativa de lovitură de stat de la finalul săptămânii trecute din Turcia, lucrurile s-au transferat şi peste hotare.

Protestul e paşnic, iar persoanele care s-au strâns în faţa instituţiei sunt „înarmaţi” cu steaguri ale Turciei, dar şi ale României. Aceştia îl susţin pe Recep Erdogan.

Turcia s-a confruntat cu o tentativă de lovitură de stat, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Puciul a eşuat, iar cei care care au planificat sau au fost implicaţi în tentativa de a răsturna Guvernul de la Ankara încep să fie pedepsiţi. O facţiune a armatei turce a lansat un atac pe străzile din Ankara şi Istanbul, unde au avut loc confruntări violente între pucişti, militari, dar şi oamenii care au ieşit în stradă pentru a-şi arăta susţinerea faţă de Recep Tayyip Erdogan, la îndemnul acestuia.

Sursă: www.libertatea.ro

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a transferat pe Alexandru Stan. “Am zis că-l iau împrumut o săptămână şi îl trimit înapoi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×