Sporturi

Protest la penitenciarul Rahova, în sprijinul lui Liviu Dragnea. Cine a organizat evenimentul – Live Video UPDATE

04.07.2019 | 11:39
Protest la penitenciarul Rahova in sprijinul lui Liviu Dragnea Cine a organizat evenimentul  Live Video UPDATE

Decizia Curții Constituționale, care a declarat nelegale completurile formate din judecători nespecializați pe fapte de corupție, tulbură apele și la Penitenciarul Rahova, unde este încarcerat Liviu Dragnea. Mai precis, în cursul zilei de joi, 4 iulie, este programat un protest de susținere a fostului lider social democrat chiar în fața centrului de detenție în care acesta execută pedeapsa de trei ani și jumătate, dictată în dosarul angajărilor fictive.

Update, ora 11.39: Câteva zeci de persoane, în majoritate vârstnici, s-au adunat în fața penitenciarului Rahova, pentru o manifestație de susținere pentru fostul șef al PSD, Liviu Dragnea.

Miting pro Dragnea, la Rahova

Gepostet von Liber în Teleorman am Donnerstag, 4. Juli 2019

Protest la Penitenciarul Rahova. Se cere eliberarea lui Liviu Dragnea

Anunțul a fost făcut chiar de Codruța Cerva, unul dintre avocații fostului președinte al Partidului Social Democrat, aceasta  postând pe rețelele de socializare un mesaj prin care îi îndeamnă pe simpatizanți lui Liviu Dragnea să ia parte la acțiunea ce va avea loc de la ora 11:00.

Mâine, ora 11, la Rahova, vă așteptăm în nr. foarte foarte mare, să-l susținem pe Liviu Dragnea!!!! Share masiv!!!”, a scris avocata pe contul personal de Facebook, iar reacțiile din partea internauților nu au întârziat să apară. „Bravo!”, ”Felicitări!”, ”Prezent!”, sunt doar câteva dintre comentariile celor care își anunță prezența, în timp ce alții regretă că nu pot participa la mișcarea de susținere a lui Liviu Dragnea: „Ora 11? Bre, faceti unul cand nu e lumea la munca… eu la ore din astea nu pot ajunge!’.

Liviu Dragnea speră să scape de închisoare, după decizia CCR. Sursa foto: adevarul.ro
Liviu Dragnea speră să scape de închisoare, după decizia CCR. Sursa foto: adevarul.ro

„CCR a dat o bombă”

Totodată, într-un interviu acordat recent, Codruța Cerva s-a arătat extrem de încântată de hotărârea Curții Constituționale a României, menționând că în aceste condiții, procesul lui Liviu Dragnea ar trebui să fie reluat de la zero.

Astăzi CCR a dat o bombă. Nu ne așteptam să aibă curajul să dea decizia că au fost constituite ilegal completurile de 3 judecători de la ÎCCJ. Noi știam lucrul acesta, dar pentru justiția din România a fost o bombă. Semnalul nostru de alarmă e pentru  normalitate. Liviu Dragnea a fost executat pe ceva ce nu există, este o aberație enormă: abuzul în serviciu primește achitare, iar complicitatea la acest abuz primește executare. Noi dorim rejudecarea procesului” , a declarat avocata.