News

Protestatarii anti mască sfidează jandarmii: “Coronavirusul nu există! Nu l-a găsit nimeni!”

20.03.2021 | 19:09
Protestatarii anti masca sfideaza jandarmii Coronavirusul nu exista Nu la gasit nimeni
ADVERTISEMENT

Protestatarii anti-restricții sfidează legislația în vigoare. Unul dintre ei a declarat chiar, de față cu jandarmii, că pur și simplu nu vrea să poarte mască pentru că virusul nu există.

Fără mască și distanțare sub nasul jandarmilor

Mai multe persoane s-au adunat, sâmbătă, în Piața Universității și în Piața Victoriei din București, pentru a protesta față de măsurile de protecție împotriva COVID-19.

ADVERTISEMENT

Protestatarii nu poartă măști de protecție și nici nu respectă regulile de distanțare, chiar sub nasul jandarmilor care îi supraveghează.

Manifestanții prezenți în piață sunt oameni de toate vârstele, inclusiv pensionari. Unul dintre aceștia i-a declarat corespondentului Pro TV Vitalie Cojocari – de față cu un jandarm – că nu vrea să poarte mască, relatează stirileprotv.ro.

ADVERTISEMENT

Întrebat de ce nu poartă mască, un jandarm a sărit să-l apere, spunând că acesta mănâncă și, deci, nu trebuie să poarte mască. Însă pensionarul l-a contrazis pe jandarm, precizând că oricum nu ar fi purtat mască.

Mai mult, el a afirmat că nu crede în existența COVID-19 și că nu s-a dezinfectat niciodată.

Vitalie Cojocari: Nu vă e frică de coronavirus?

Protestatar: ”Nu există! Nu l-a găsit nimeni. Ăsta e real? (pune mâna pe camera de filmat, n. red.). Ăla e real? Coronavirusul nu a putut fi identificat.”

ADVERTISEMENT

Vitalie Cojocari: Și oamenii care stau în spital de ce stau în spital?

Protestatar: ”De gripă. Gripa A și gripa B. Ce e așa greu să înțelegi?”

Vitalie Cojocari: Și cei care mor?

Protestatar: ”Tot de gripă. A spus cineva, Institutul Național de Statistică, a spus vreodată cuiva, mortalitatea din anul cutare, luna cutare, comparată cu asta? Este egală, măi. Sau poate mai mică.”

Vitalie Cojocari: Îl cunoașteți pe Stanoevici, răposatul. Știți că a murit, nu purta mască, a venit la aceste proteste, s-a îmbolnăvit și a murit.

ADVERTISEMENT

Protestatar: ”Eu am fost și la Izvor și nu am murit. Nu m-am dezinfectat niciodată, nici în autobuz. Și uite că sunt viu”.

Opt judeţe şi Bucureştiul sunt actualmente în scenariul roșu, din cauza numărului mare de îmbolnăviri cu COVID-19.

ADVERTISEMENT