News

Proteste în Piaţa Universităţii! Vor să facă noapte albă pentru Laura Codruţa Kovesi

Autor: Bogdan Solomon | 30.03.2019 | 18:41
Protest în Piața Victoriei, pentru susținerea Laurei Codruța Kovesi

Sâmbătă seară va avea loc un nou protest în Piața Universității, pentru susținerea Laurei Codruța Kovesi. Participanții anunță că nu au de gând să se oprească aici. Intenționează să petreacă toată noaptea pe străzi, așa că s-au înarmat cu corturi și saci de dormit.

Protest în Piața Victoriei, pentru susținerea Laurei Codruța Kovesi

Iar dacă cererile nu le vor fi onorate, oamenii au de gând să meargă mai departe. Spun că vor face un lanț uman la sediul Direcției Naționale Anticorupție, pentru a-și manifesta susținerea față de fosta șefă a instituției.

Oamenii iesi din nou în stradă pentru a protesta față de încălcarea regulilor fundamentale pentru un stat de drept. Nemulțumirile se îndreaptă spre actuala guvernare, a cărei principală preocupare în ultima vreme pare a fi modificarea legilor Justiției.

Protestatarii anunță că nu vor pleca până nu vor da jos actuala guvernare

Protestatarii ies în stradă pentru Laura Codruța Kovesi
Protestatarii ies în stradă pentru Laura Codruța Kovesi

Ne strângem în Piaţa Universităţii şi nu mai plecăm până ce coaliţia PSD-ALDE nu pleacă! Aducem în Piaţă tot ce e nevoie pentru o campare mai lungă: saci de dormit, corturi, steaguri, instrumente muzicale etc” , au anunțat organizatorii protestului.

Evenimentul, denumit „Noapte albă în Piața Universității #rezistăm”, își propune să aducă în stradă cât mai mulți români, pentru a protesta față de măsurile adoptate de PSD și ALDE, formațiuni politice aflate la guvernare.

Hoția, prostia, corupția și incompetența acestor indivizi care au ajuns la putere doar pentru a pune pe butuci statul de drept și a-și scăpa pielea de rigorile legii împing țara către un dezastru greu de reparat. Au câștigat alegerile prin vot democratic în baza unor promisiuni electorale false, dupa mai bine de 2 ani de asalt continuu împotriva statului de drept considerăm că și-au pierdut legitimitatea.  Liviu Dragnea, șeful Camerei Deputaților este un infractor dovedit. Nu mai poate fi la conducerea acestei instituții unde se modifică legi pe bandă rulantă. Este inadmisibil ca un infractor să poată modifica legile Justiției și Codurile Penale! Pe 30 Martie ne vedem în Piața Universității începând cu orele 18:00 să strigăm împreună ”JOS CLANUL DRAGNEA”!
Citeşte întreaga ştire:Protest în Piața Universității. Protestatarii anunță că vor face noapte albă și un lanț uman la DNA”
 , se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!