FOTO / 25.000 de oameni au protestat în Capitală! Vezi filmul evenimentelor

PROTEST LA UNIVERSITATE. 23:15 - Mii de oameni sunt la Patriarhie. Oamenii strigă şi huiduie....
04.11.2015 | 08:25
FOTO  25000 de oameni au protestat in Capitala Vezi filmul evenimentelor

PROTEST LA UNIVERSITATE. 23:15 Mii de oameni sunt la Patriarhie. Oamenii strigă şi huiduie.

PROTEST LA UNIVERSITATE. 23:08 – Mulţimea se îndreaptă spre clubul Colectiv.

PROTEST LA UNIVERSITATE. 23:00 – Oamenii au aprins lumînări în faţa Sectorului 4.

PROTEST LA UNIVERSITATE. 22:57 – S-au adunat in jur de 25.000 de mii de oameni pe strazile din Capitala. Proteste la care participa alte mii de oameni au loc in mai multe orase din tara.

PROTEST LA UNIVERSITATE. 22:42 – Preşedintele Klaus Iohannis a postat un mesaj pe pagina sa de socializare. “Sunt impresionat de manifestările din această seară. Este o mişcare de stradă, care vine din dorinţa oamenilor de a le fi respectate condiţia şi demnitatea. Am înţeles că se cere şi se aşteaptă, pe bună dreptate, ca cineva să-şi asume răspunderea politică. Următorul pas trebuie să fie al politicienilor, care nu pot ignora acest sentiment de revoltă.”

PROTEST LA UNIVERSITATE. 22:32 – Oamenii stau in fata Primariei Sectorului 4 şi striga “Demisia” si “Hotii”.

PROTEST LA UNIVERSITATE. 22:29 – Protestatarii au ajuns la Primaria Sectorului 4 al Capitalei.

PROTEST LA UNIVERSITATE. 22:20- Manifestanţii, al căror număr depăşeşte 20.000 de persoane, au ajuns în Piaţa Constituţiei, unde strigă “Jandarmeria apără hoţia”, iar unii dintre protestatri s-au urcat pe gardul Parlamentului.

PROTEST LA UNIVERSITATE. 21:50: După 10 minute petrecute în faţa sediului MAI, mulţimea a pornit din nou pe Calea Victoriei spre Unirii. Protestatarii strigă “DEMISIA!”. Se pare că mulţimea se îndreaptă spre Primăria Sectorului 4.

PROTEST LA UNIVERSITATE. 21:37 – Mii de protestatari au ţinut un moment de reculegere în faţa Bisericii Kretzulescu din Capitală.

PROTEST LA UNIVERSITATE. 21:20. Protestele se extind! Primul oraş în care românii au ieşit în număr mare este Braşov! 

PROTEST LA UNIVERSITATE. 21:12 Miile de protestatari incep sa paraseasca Piata Victoriei si se indreapta spre sediul Ministerului Afacerilor Interne.

In Piata, mai multi manifestanti au ingenuncheat pe caldaram, in memoria celor care si-au pierdut viata la Colectiv.

12202095_986868798030709_810120407_n

PROTEST LA UNIVERSITATE. 20:44 Miile de oameni au blocat complet centrul Capitalei. Oamenii scandeaza “Cine nu sare, nu vrea schimbare”, “Ultima solutie – inc-o revolutie”, “Nu vrem catedrale, vrem spitale”

PROTEST LA UNIVERSITATE. 20:37. Unul dintre sloganurile preferate de oameni la Guvern este “Singura soluţie, o nouă revoluţie!”

PROTEST LA UNIVERSITATE. 20:34 Scurt incident cu jandarmii în Piaţa Victoriei; oamenii cer în continuare demisii. Un grup de manifestanţi din Piaţa Victoriei au fost implicaţi într-o scurtă ciocnire cu jandarmii, când numărul acestora în cordonul din faţa Guvernului a fost suplimentat, însă majoritatea celor din piaţă continuă să protesteze şi să ceară demisii fără să aibă loc alte incidente, scrie Mediafax.

PROTESTE LA UNIVERITATE. 20:33. Potrivit Hotnews.ro, un jandarm i-a spus unui alt jandarm că în Piaţa Victoriei sunt între 20 000 şi 25 000 de protestatari.

PROTESTE LA UNIVERSITATE CER DEMISIA LUI PIEDONE. 20:22 Un alt strigat impresionant al celor peste 15.000 de oameni aflati in strada este: “Nu plecam acasa, mortii nu ne lasa”. Cei aflati in Piata s-au revoltat si impotriva fortelor de ordine: “Peste tot militie, nicaieri Justitie”. Conform Digi24, în acest moment sînt 15.000 de protestatari.

PROTESTE LA UNIVERSITATE CER DEMISIA LUI PIEDONE. 19:38 În faţa Guvernului, manifestanţii au fost întâmpinaţi de zeci de jandarmi, care le-au oprit înaintarea spre clădire. Pe drum, protestatarii au întâlnit o maşină de pompieri şi au început să strige: “Cinste lor, cinste pompierilor”, iar aceştia le-au răspuns la scandări cu sirena.

PROTESTE LA UNIVERSITATE CER DEMISIA LUI PIEDONE. ORA 19:54. “Nu plecăm acasă, morţii nu ne lasă!”, este sloganul preferat al protestatilor în aceste momente.

PROTESTE LA UNIVERSITATE CER DEMISIA LUI PIEDONE. ORA 19:25. Conform digi24, protestatarii au vrut să spargă cordonul jandarmilor!

PROTESTE LA UNIVERSITATE CER DEMISIA LUI PIEDONE. ORA 19:20 / Oamenii au ajuns in Piata Victoriei si scandeaza “Rusine, rusine sa va fie!”, “Si voi aveti copii”.

61737116

PROTESTE LA UNIVERSITATE CER DEMISIA LUI PIEDONE. UPDATE / Oamenii de pe stradă strigă împotriva politicienilor: “Corupţia ucide”, “Corupţia, indiferenţa şi lăcomia ucid toată România”

VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI DE LA PROTESTELE DIN PIAŢA UNIVERSITĂŢII

PROTESTE LA UNIVERSITATE CER DEMISIA LUI PIEDONE. UPDATE / Oamenii au plecat din Piaţa Universităţii spre Guvern. Sunt aplaudaţi de cei pe lângă care trec şi de şoferi.

“Ieşiţi din casă dacă vă pasă”, strigă miile de oameni.

Nu se mai circulă pe bulevardul Magheru, sunt forţe importante ale poliţiştilor rutieri în intersecţia de la Piaţa Romană. Nici de la Piaţa Romană până la Piaţa Victoriei nu se mai circulă.

Au fost mobilizate şi forţe către primăria sectorului 4, în cazul în care manifestanţii vor merge acolo.

Între timp, în continuare se adună oameni în Piaţa Universităţii. 

******************************************************************

PROTESTE LA UNIVERSITATE CER DEMISIA LUI PIEDONE. UPDATE 18.50 Centrul Bucureştiului a fost blocat de cei care demonstrează cerând demisia primarului sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, după tragedia de vineri seară, de la Clubul Colectiv.

Potrivit reporterului Antena 3, mii de protestatari se îndreaptă dinspre Piaţa Universităţii spre Piaţa Victoriei, fluturând steaguri naţionale şi pancarte cu mesaje prin care cer demisia lui Piedone.

Traficul pe Bulevardul Magheru este blocat.

Sursă: www.antena3.ro

………………………………………………

PROTESTE LA UNIVERSITATE CER DEMISIA LUI PIEDONE. Protestul de la Universitate a inceput la 18:00, este un protest anti-sistem desi cele mai multe scandari se indreapta impotriva primarului sectorului 4.

PROTESTE LA UNIVERSITATE CER DEMISIA LUI PIEDONE. Popescu “Piedone” este primarul care a acordat avizul de functionare pentru clubul Colectiv, unde a avut loc dezastrul de vineri seara.

PROTESTE LA UNIVERSITATE CER DEMISIA LUI PIEDONE. “Vrem dreptate!” se striga in Piata Universitatii, simbolul protestelor impotriva sistemului. O alta scandare importanta folosita acum in Piata Universitatii este “Iesiti din casa, daca va pasa!”.

Sursă: www.stirileprotv.ro