News
notix pixel id

Proteste violente la Londra

Proteste violente în centrul Londrei, la chemarea grupării anarhiste anti-capitalism Anonymus. Cel puţin trei poliţişti au fost răniţi în confruntări şi cel puţin 50 de manifestanţi au...
06.11.2015 | 20:10
Proteste violente la Londra

Proteste violente în centrul Londrei, la chemarea grupării anarhiste anti-capitalism Anonymus. Cel puţin trei poliţişti au fost răniţi în confruntări şi cel puţin 50 de manifestanţi au fost arestaţi. Majoritatea demonstranţilor purtau măşti de plastic, reprezentative pentru gruparea Anonymous.

Manifestaţia ar fi trebuit să aibă un caracter paşnic, însă a degenerat rapid, după ce protestatarii au început să arunce cu diverse obiecte în forţele de ordine. Poliţiştii au arestat mai multe persoane care aveau asupra lor arme albe sau grenade lacrimogene.

„Suntem aici pentru propriile motive personale. Dacă doriţi să ştiţi, în principal suntem aici pentru egalitate, împotriva cenzurii şi cred că trebuie să fim un singur popor.

Revoluţie!

Anonymous reprezintă libertatea. Avem dreptul să protestăm, avem dreptul de a trăi o viaţă liberă. Avem dreptul la un guvern mai deschis către noi şi care să ne spună ce face”, au spus oamenii.

Manifestanţii au încercat să îşi croiască drum spre Palatul Buckingham, deşi nu aveau drept să demonstreze acolo. O parte dintre ei au vrut să ajungă şi la sediul Partidului Conservator de la putere, dar au fost de asemenea blocaţi de poliţişti.

Sursă: www.digi24.ro

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri