Sport

Protestul Peluzei Sud la adresa FRF-ului: „Vrem Steaua în A!”. Video

Ultrașii din Peluza Sud au făcut un protest la adresa Federației Române de Fotbal, iar cererea lor este clară, și anume vor ca Steaua să fie lăsată să promoveze în prima ligă.
11.05.2022 | 20:20
Protestul Peluzei Sud la adresa FRFului Vrem Steaua in A Video
Protestul Peluzei Sud la adresa FRF-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CSA Steaua mai are un singur meci în Casa Pariurilor Liga 2, împotriva lui Hermannstadt, iar trupa lui Daniel Oprița se află pe locul patru, loc de baraj pentru promovare.

Protestul Peluzei Sud la adresa FRF-ului

Peluza Sud Steaua a protestat împotriva Federației Române de Fotbal, iar fanii „roș-albaștrilor” au avut un banner imens, cu un mesaj clar la adresa federalilor: „Vrem Steaua în A!”.

ADVERTISEMENT

Același mesaj l-au avut suporterii și pe contul de Instagram al Peluzei Sud, acolo unde aceștia au postat videoclipul cu scandările suporterilor.

Clubul Sportiv al Armatei Steaua își dorește să fie lăsată să joace barajul pentru promovare, deși echipa nu are drept de promovare, din cauza statului său, echipa fiind finanțată din bugetul Ministerului Apărării Naționale.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Peluza Sud Steaua (@peluzasudsteaua)

FCSB nu e lăsată să joace în Ghencea derby-ul campionatului cu CFR Cluj

CSA Steaua a câștigat un război cu FCSB, iar echipa lui Gigi Becali nu va fi lăsată să-și dispute derby-ul de la finalul campionatului cu CFR Cluj în Ghencea, deși arena este construită din bani publici.

Anunțul a fost făcut de Gigi Becali: Mergem la Buzău, deja s-au făcut lucrările de gazon. Facem stadion pentru fotbal, dar avem o finală de campionat, la care ar veni 100.000 de oameni, dar ei vor să jucăm la Buzău, cu 15.000”.

ADVERTISEMENT

„Numai în România se poate așa ceva. Nicăieri pe globul pământesc, nici în țările africane o asemenea anomalie nu se poate întâmpla”, a mai spus Gigi Becali, la TV ProArena.

„Eforturile tuturor celor care ne-au alungat din nou, probabil zâmbind, din București au fost încununate de succes. Prin urmare, meciul în care sperăm să jucăm pentru titlu se va disputa la Buzău, acolo unde mereu am fost primiți cu brațele deschise.

ADVERTISEMENT

Ce nu înțeleg factorii ăștia de decizie este faptul că românii empatizează enorm cu cei nedreptățiți. Ei vor pierde la alegeri, noi vom câștiga suporteri.

P.S. Până atunci trebuie să câștigăm sâmbătă la despărțirea temporară de stadionul unde 55.000 locuri ar fi fost insuficiente pentru steliști. În anumite condiții”, a scris și Mihai Stoica pe Facebook.

ADVERTISEMENT