Life

Provocare nebună pentru Elena Chiriac! Ex-concurenta Survivor România, machiată de o prietenă legată la ochi. Ce a ieșit

Elena Chiriac a avut parte de o provocare pe care cu siguranță nu o va uita prea curând. A fost machiată de prietena ei, care era legată la ochi, în direct!
15.06.2022 | 12:38
Provocare nebuna pentru Elena Chiriac Exconcurenta Survivor Romania machiata de o prietena legata la ochi Ce a iesit
Elena Chiriac, invitată în emisiunea „Vorbește lumea”. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Elena Chiriac și una din prietenele sale, Laura, de profesie make-up artist au fost invitatele Adelei Popescu în matinalul „Vorbește lumea” de la PRO TV.

Elena Chiriac, machiată pe nevăzute, în direct

Fosta concurentă de la Survivor România a apărut nemachiată în emisiune, însă a plecat într-un mare fel, apoi, în oraș.

ADVERTISEMENT

Elena a acceptat să fie machiată de prietena ei, în direct. Doar că… tânăra care s-a ocupat de fața supraviețuitoarei nu a văzut ce făcea.

Laura a fost legată la ochi pe parcursul sesiunii de machiaj, iar Adela și colegii ei se amuzau în timp ce aceasta își făcea treaba.

ADVERTISEMENT

Dacă până la un anumit punct totul mergea ca pe roate, când a ajuns la buze, prietena Elenei Chiriac a încurcat borcanele! Adela Popescu a încurajat-o spunându-i că face bine ce face. Luptătoarea de taekwondo nu se putea abține nici ea de la râs.

Rezultatul machiajului pe nevăzute: Elena Chiriac s-a amuzat teribil de ce a ieșit. Foto: PRO TV

Fosta concurentă de la Survivor a stat 5 luni fără fond de ten și ruj

În loc să îi dea cu gloss pe buze, Laura, nevăzând absolut nimic, i-a nimerit bărbia. În acest fel, a ieșit un make-up de toată pomina!

ADVERTISEMENT

A fost, însă, singura greșeală a make-up artistei. Adela chiar s-a mirat de cât de bine s-a descurcat în rest. A reueșit să îi aplice fondul de ten ca și cum ar fi văzut-o. Una din cele mai dificile părți ale machiajului, cea a ochilor, i-a ieșit de minune!

Elena a zis, în glumă, că așa va ieși în oraș și că de acum încolo s-ar putea să o roage pe amica ei să o machieze numai legată la ochi.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Survivor a spus că s-a obișnuit să fie nemachiată, după 5 luni în care telespectatorii au văzut-o naturală. A recunoscut că îi era dor să se aranjeze, dar nu a fost o mare dramă că n-a avut la îndemână produsele de înfrumusețare.

„Mi-era dor să mă văd machiată. M-am obișnuit și cu mine machiată. Mi-a plăcut, dar nu se compară când sunt machiată”, a spus Elena Chiriac la PRO TV.

 

ADVERTISEMENT