Fotbal intern

Provocarea amuzantă din lotul lui Dinamo! Mattia Montini a jonglat cu hârtia igienică: „Îl nominalizez mai departe pe Piscitelli”

16.03.2020 | 20:04
Provocarea amuzanta din lotul lui Dinamo Mattia Montini a jonglat cu hartia igienica Il nominalizez mai departe pe Piscitelli
ADVERTISEMENT

Mattia Montini, atacantul lui Dinamo, a jonglat cu hârtia igienică într-o provocare amuzantă pentru Riccardo Piscitelli și alți coechipieri de la Dinamo, care se află în autoizolare de teama coronavirusului.

Provocarea amuzantă din lotul lui Dinamo

Din cauza epidemiei de coronavirus, fotbalul din România a fost dap peste cap, dar dinamoviștii au găsit un mod inedit de a se distra chiar și în astfel de momente.

ADVERTISEMENT

Mattia Montini a jonglat cu hârtia igienică, provocându-l și pe Riccardo Piscitelli, Diego Fabbrini și Joshua Perez: „Să donați! Mulțumesc Roberto pentru că m-ai nominalizat.

Îl nominalizez mai departe pe amicul meu jucăus Diego Fabbrini, pe Riccardo Piscitelli, tu poți să o faci și cu mâinile ca să îți iasă, și pe „hermanito” (n.r. frățiorul) Joshua Perez. Băieți, să donați, e important!”, a spus Montini în clipul video.

ADVERTISEMENT

Mattia Montini nu l-a cunoscut încă pe Adrian Mihalcea

Adrian Mihalcea este noul antrenor al lui Dinamo, după ce l-a înlocuit pe Dușan Uhrin Jr., dar din cauza epidemiei de coronavirus nu a apucat să-și cunoască noii elevi.

Mattia Montini a recunoscut că nu a apucat să-și întâlnească noul antrenor: „Încă nu m-am întâlnit cu noul antrenor, cu Adrian Mihalcea, din cauza acestei situaţii legate de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Luni trebuia să mergem la antrenamente, dar s-a mai amânat. Până atunci, citesc, fac exerciţii acasă”.

„Vorbesc des cu familia mea, ei sunt bine, stau închiși în casă. Din ce știu, de luni vom face antrenamente la Dinamo, dacă nu se va lua o decizie din partea Ligii sau a Federației să rămânem toți în casă.

ADVERTISEMENT

Este evident că sunt îngrijorat de situația familiei mele, se află într-o zonă roșie, este normal să fiu puțin speriat, mai ales pentru bunicii mei.

Mă antrenez acasă, cu un antrenor personal, vorbim prin Skype, încerc să mă mențin într-o formă cât mai bună, încerc să-mi păstrez dieta vegană.”, a mai spus atacantul italian.

  • 850.000 de euro este cota de piață a lui Mattia Montini, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT