Alegeri 2024

Provocarea făcută de Gabriela Firea lui Nicuşor Dan, prin intermediul FANATIK. “Vă aştept la o dezbatere, unde doriţi dumneavoastră”

"Vă provoc, domnule primar!", este mesajul pe care i l-a transmis Gabriela Firea lui Nicuşor Dan, prin intermediul podcast-ului "Sport şi Politică", realizat de Horia Ivanovici.
02.06.2024 | 16:05
Provocarea facuta de Gabriela Firea lui Nicusor Dan prin intermediul FANATIK Va astept la o dezbatere unde doriti dumneavoastra
Gabriela Firea îl provoacă pe Nicuşor Dan la dezbatere, în ultima săptămână de campanie electorală Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Firea insistă să aibă o confruntare electorală cu Nicuşor Dan, măcar în ultima săptămână de campanie, dacă nu s-a putut mai devreme. Fostul edil al Capitalei şi-a expus această dorinţă, clar şi răspicat, la “Sport şi Politică”, la FANATIK.

“Pentru Nicuşor Dan şi Cristian Popescu s-au pus scaune goale, pentru că nu s-au prezentat”

Gabriela Firea a criticat lipsa de curaj a lui Nicuşor Dan, care a refuzat până acum să apară într-o dezbatere electorală cu ceilalţi contracandidaţi la fotoliul de primar general.

ADVERTISEMENT

“Am primit invitaţii la dezbatere de la majoritatea posturilor de televiziune. Am fost la două, dar s-a prezentat doar domnul Sebastian Burduja. S-au pus scaune goale pentru Nicuşor Dan şi pentru Cristian Popescu, pentru că nu s-au prezentat”, a povestit Gabriela Firea, în discuţia cu Horia Ivanovici.

De altfel, în direct la FANATIK, Gabriela Firea l-a provocat pe Nicuşor Dan la o confruntare electorală, acum când au mai rămas doar câteva zile până la votul care va decide soarta Bucureştiului pentru următorii patru ani.

ADVERTISEMENT

“Domnule primar general, vă aştept la o dezbatere, unde doriţi dumneavoastră. Sunteţi conştient că sunt pe locul doi în sondaje, ştiţi bine că am procentul foarte apropiat de al dumneavoastră, sunt unele case care ne dau la egalitate, altele care spun chiar că eu aş fi unu unul-două pentru dvs, e normal ca publicul să aleagă.

Cetăţenii să ne asculte pe amândoi, pe temele vitale ale Capitalei: transport, poluare, termoficare, sănătate, educaţie, cultură. Eu mă prezint”, i-a transmis Gabriela Firea lui Nicuşor Dan, prin intermediul FANATIK.

ADVERTISEMENT

După apelul de la FANATIK, Gabriela Firea şi-a reînnoit provocarea pe Facebook

Ea a mai spus că dacă acesta ar accepta invitaţia ar fi un semn de respect faţă de cetăţeni. “Din respect pentru public vii la o emisiune. Fie că esti unu-la-unu, fie că eşti cu alţi contracandidaţi sau cu analişti. Dacă ar veni la o dezbatere, indiferent de postul de televiziune, ar manifesta un respect faţă de bucureşteni, nu? Nu mi-ar face mie vreo favoare sau postului respectiv de televiziune”, a mai spus Firea.

Pe de altă parte, condidatul PSD la Primăria Capitalei crede că actualul edil nu are suficiente argumente pentru a face faţă unei discuţii electorale elaborate şi de aceea preferă să rămână retras. “Cred că nu prea are argumente şi preferă să îşi facă o campanie în online şi în locuri pe care le consideră foarte safe”, a opinat Gabriela Firea, la “Sport şi Politică”.

ADVERTISEMENT

Ulterior, duminică, Gabriela Firea şi-a reînnoit apelul printr-o postare pe Facebook. “Vă solicit să discutăm tot despre ce spuneți dvs., despre obstacolele pe care le-ați întâlnit și cum argumentați nerealizarea lucrurilor pe care le-ați promis acum 4 ani.

Nu datoria a împiedicat dezvoltarea capitalei, ci stilul de a conduce și de a comunica cu oamenii, de a acționa și a decide. Prin toate acestea v-ați dovedit liderul unei echipe care a stat… pe timpul bucureștenilor”, arată Gabriela Firea, în mesajul său.

Provocarea făcută de Gabriela Firea lui Nicuşor Dan, prin intermediul FANATIK. "Vă aştept la o dezbatere, unde doriţi dumneavoastră"

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită