Fotbal intern

Prunea, atac devastator la conducerea FRF: ,,Neam de neamul lui Burleanu nu avea ce căuta în fruntea FRF”

15.10.2020 | 10:37
Prunea atac devastator la conducerea FRF Neam de neamul lui Burleanu nu avea ce cauta in fruntea FRF
ADVERTISEMENT

Florin Prunea și-a reluat tirul de ocazii față de președintele Federației, Răzvan Burleanu și mâna dreaptă a acestuia, Mihai Stoichiță, pe care l-a acuzat că face selecțiile la loturile naționale pe pile.

Prunea a fost extrem de vehement după a treia înfrângere consecutivă naționalei și i-a atacat și pe Adrian Mutu și Mirel Rădoi, despre care a spus că ,,Nu mai e Mirel Rădoi pe care îl cunoșteam noi. Nici Mutu nu mai e la fel. E cuminte, nu suflă în fața lui Stoichiță”, a șocat fostul jucător al Generației de Aur.

ADVERTISEMENT

Îndepărtat de la Federația Română de Fotbal, Prunea l-a atacat pe Burleanu și după meciul cu Norvegia, iar acum cere să fie dat afară de la FRF.

Florin Prunea: ,,Singura șansă sunt suporterii! Doar ei îl pot da afară de acolo

După două mandate la FRF, Prunea crede că Burleanu va fi greu de schimbat, suporterii find singurii care îl pot da jos, mai ales că sunt într-un război constant cu Federația: ,,Cum a fost adus acolo Burleanu, așa să fie dat afară! Singura șansă sunt suporterii! Doar ei îl pot da afară de acolo”, a declarat Prunea la Digi Sport Special.

ADVERTISEMENT

Fostul mare portar al naționalei, și-a adus aminte și de arestarea lui Gică Popescu, fără de care crede că niciodată echipa națională nu ar fi ajuns în această situație și le cere oamenilor politici care l-au susținut pe Burleanu să își ia mâna de pe el: ,,Cei din politică care l-au pus acolo, să-l ia și să-l scoată pe Burleanu. Că sunt politicieni și vor plăti la vot! Știe lumea cine l-a pus pe Burleanu și l-a arestat pe Popescu! Și îmi aduc aminte și de ăla care zicea «I-am ciuruit!». Pe Lucescu, Chivu și Lupescu. Râdea «Ha ha ha, i-am ciuruit pe ăștia!”, a mai spus Prunea extrem de supărat.

Și după meciul cu Norvegia, Prunea a ieșit la atac și i-a criticat dur pe jucători, dar de asta s-a luat și de selecționer: ,,Nu mai e Mirel pe care îl cunoșteam noi. E total schimbat, e nervos, nu mai e Mirel! Nu l-am văzut niciodată așa. E clar că este singur, se vede, ceva se întâmplă acolo. Burleanu a ieșit destul de târziu! Probabil că în decembrie se va face o analiză. Mai jos de atâta putem să ajungem?”, a spus fostul fotbalist.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea: ,,Cei de la FRF sunt acolo ca pe moșia lor!”

Însă acesta nu s-a oprit aici și a continuat acuzațiile foarte grave: ,,Cei de la FRF sunt acolo ca pe moșia lor! Am văzut azi imagini cu arestarea lui Gică Popescu. Neam de neamul lui Burleanu nu avea ce căuta în fruntea FRF dacă nu-l arestau pe Popescu. Nu putea el ajunge acolo!  Nu le pasă de voi, nu le pasă de noi”, a mai declarat Prunea.

Fostul portar al echipei naționale a comentat și momentul în care a fost implicat Mihai Stoichiță la conferința de presă susținută după România U21 – Malta U21 4-1, când a fost surprins înjurându-l pe selecționerul Adrian Mutu: ,,Nu este pentru prima dată ce s-a întâmplat cu Stoichiță. La loturile de juniori sunt unii care nu știu să alerge, nu știu să paseze cu latul. Acolo lucrurile sunt grave”.

ADVERTISEMENT

Prunea a continuat atacurile la Stoichiță, pe care îl acuză că se crede stăpân peste loturile naționale de tineret alea României: ,,Ce e la loturile de juniori… te îngrozești. Selecțiile se fac că e fiul lu’ ăla, ăsta e copilul lu’ ăla și iei nu știu să dea în minge cu capul sau să dea o pasă cu latul. Asta face Stoichiță! Vin să stea pe bancă. Îi mai bagă și pe ei două, cinci, zece minute”, și-a cotinuat Prunea tirul acuzelor.

ADVERTISEMENT