Fotbal intern

Florin Prunea, ceartă dură cu Florin Bratu: „Ai trădat Dinamo la comanda lui Giovani Becali! Eu m-am opus să vii la echipă”

21.12.2019 | 23:52
Florin Prunea cearta dura cu Florin Bratu Ai tradat Dinamo la comanda lui Giovani Becali Eu mam opus sa vii la echipa
ADVERTISEMENT

Florin Prunea a avut un dialog tensionat cu Florin Bratu în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la digisport, iar președintele lui Dinamo l-a acuzat pe fostul jucător că a trădat echipa la comanda lui Giovani Becali.

Florin Prunea îl acuză pe Bratu că a trădat Dinamo la comanda lui Giovani Becali

Florin Prunea a explicat de ce s-a opus venirii lui Florin Bratu la Dinamo și a adus aminte de un episod petrecut la Cluj, pe vremea când Bratu era fotbalist, motiv pentru care îl consideră un trădător.

ADVERTISEMENT

„Florine îți aduci aminte când erai jucător și eu conducător. Îți aduci aminte ce s-a întâmplat la Cluj?

Ce mare dinamovist ești tu? La Cluj ai primit un mesaj de la un impresar să pleci din cantonament. Ai trădat Dinamo la comanda lui Giovani Becali.

ADVERTISEMENT

Dacă nu era Nițu, era greu pentru tine, cu ce ai făcut tu la recepție.

Ai fost la un pas de Dinamo, dar nu am vrut eu. Și Bălănescu și Negoiță te-au propus la Dinamo, dar m-am opus eu, pentru că tu ai trădat. Pe lângă asta, ai nenorocit și două echipe”,  a mai spus președintele lui Dinamo.

„Mă aștepți de mult timp pe mine. Întrebăm suporterii pe cine iubesc mai mult”

Florin Bratu i-a dat mai multe replici și răspunsuri președintelui lui Dinamo: „Eram toată echipa la masă și ne-ai spus ca la ora 11 noaptea sa ne culcăm, iar noi ne-am supărat și te-am întrebat unde este Ousmane Ndoye. Nu am trădat pe nimeni!”

ADVERTISEMENT

„Tu mă aștepți pe mine de mult și mă cam tot jignești de ceva timp. Lasă frustrările la o parte. Suporterii să decidă pe cine iubesc suporterii dinamoviști mai mult.

Nu ai deloc dreptate și ai face mai bine să te ocupi de ceea ce îți scrie în fișa postului, nu de altele”, a încheiat Florin Bratu.

ADVERTISEMENT