Fotbal intern

Florin Prunea explică de ce Negoiţă a vrut să-l lase acasă: ”Am rămas și eu mirat de informațiile pe care le avea patronul despre mine şi despre Dănciulescu”. EXCLUSIV VIDEO

14.01.2020 | 18:50
Florin Prunea explica de ce Negoita a vrut sal lase acasa Am ramas si eu mirat de informatiile pe care le avea patronul despre mine si despre Danciulescu EXCLUSIV VIDEO
ADVERTISEMENT

Dinamo a ajuns până la urmă în Spania alături de conducătorii ei. Florin Prunea și Ionel Dănciulescu au aflat că pleacă până la urmă la Benahavis abia duminică seara, în timp ce ”șeful de delegație”, Octavian Cocoloș, fotograful clubului, a fost lăsat acasă după ce-și făcuse planul și bagajele pentru cantonamentul ”câinilor”.

Florin Prunea a acordat un interviu video pentru FANATIK la primul antrenament al lui Dinamo pe tărâm spaniol în care susține că Ionuț Negoiță ar fi fost dezinformat la adresa lor și sugerează că cineva ar fi avut interes ca ei să nu plece în Spania cu echipa. FANATIK a informat pe larg despre războiul pentru putere la Dinamo dintre Prunea şi Bogdan Bălănescu.

ADVERTISEMENT

Interviu Florin Prunea pentru FANATIK. “Negoiţă a fost dezinformat despre mine şi Dănciulescu!”

-Ce ați discutat cu domnul Negoiță?

Probleme legate de echipă, legate de ce ne așteaptă. Trebuie să ne agățăm cu dinții de cele patru meciuri pe care le mai avem, chiar dacă mai avem șanse destul de mici, dar atâta timp cât sunt, trebuie să le jucăm până la capăt.. Greu de spus câți jucători și dacă vor mai veni jucători în iarna asta.

-S-au rezolvat problemele cu dumneavoastră și Ionel Dănciulescu?

N-a fost niciun fel de problemă. A fost o lipsă de comunicare între noi și patron și am convenit cu domnul Negoiță ca de acum încolo să ne vedem mai des și să vorbim mai des.

ADVERTISEMENT

-Dar domnul Negoiță ce v-a spus? Cum s-a ajuns la situația în care un fotograf ar fi trebuit să fie șef de delegație în Spania?

A fost dezinformat. Am rămas și eu mirat de informațiile pe care le-a avut dânsul despre mine și Ionel Dănciulescu. Nu vorbisem de foarte mult timp cu dânsul, dar lucrurile s-au reglat. Și repet, vom fi mult mai apropiați de acum.

ADVERTISEMENT

-Se pune problema să plecați de la Dinamo?

Nu s-a pus niciodată problema asta, ca eu sau Ionel Dănciulescu să plecăm de la Dinamo. Dar sigur că obiectivul nostru este foarte clar. Era play-off-ul la începutul campionatului și trebuie să credem atâta timp cât avem șanse. Plus Cupa României, care am spus că este un obiectiv major pentru noi în acest an.

-Aveți încredere în Dusan Uhrin?

Eu l-am adus la Dinamo, normal că am încredere. Sunt sigur că putem câștiga Cupa României.