Prunea a EXPLODAT după meci: ”N-am văzut niciodată aşa arbitraj”

Claudiu Melinte   
in Europa League
22/07/2016, 00:16
Prunea a EXPLODAT după meci: ”N-am văzut niciodată aşa arbitraj”

CSMS Iaşi a pierdut cu 1-2 mansă retur a meciului cu Hajduk, disputat la Split. Astfel, croaţii s-au calificat în turul trei preliminar al Ligii Europa. Florin Prunea, preşedintele clubului din Copou, a contestat arbitrajul meciului.

”N-am văzut niciodată aşa arbitraj. Cînd ai parte de observatori din Slvoenia şi joci în Croaţia, la o aruncătură de băţ… Ne pare rău că nu merge mai departe. Ne-a fost la îndemînă. Nu pot să înţeleg deciziile arbitrilor. Dacă aveam puţină experienţă europeană, altul era rezultatul. Am ieşit cu capul sus dintr-un meci contra unei echipe mai bine cotate. La anul vrem să ajungem în play-off!”, a declarat Florin Prunea după meci.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×