Prunea îi răspunde tăios lui Burleanu după ce a fost jignit de preşedintele FRF!

Filon Stan   
in Fotbal intern
23/03/2018, 18:36
Prunea îi răspunde tăios lui Burleanu după ce a fost jignit de preşedintele FRF!

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a enervat la culme un fost membru al Generaţiei de Aur, care la rândul său i-a promis o surpriză neplăcută actualului preşedinte!

Întrebat de ce Florin Prunea apare doar într-o singură dezvăluire de-a sa cu iz penal, Răzvan Burleanu a avut un răspuns halucinant! “Sincer, cred că pe Florin Prunea nu-l ducea mintea să-şi facă firme şi să sifoneze bani. Nu ne-am fi uitat în arhivele FRF în urmă cu o lună dacă Ionuţ Lupescu n-ar fi candidat. Erau multe anomalii când am venit eu la FRF în martie 2014. Dacă voiam să facem un audit în 2014, era foarte, foarte greu. Nu aveam niciun document în calculator. Cum să nu te uiţi în arhive când vine cineva şi începe să-ţi dea lecţii de management? Vechea conducere a sifonat 4 milioane de euro!”, a declarat Răzvan Burleanu la o televiziune din România.

Ce îi promite Prunea lui Burleanu

 Răspunsul lui Prunea la declaraţia belicoasă a lui Răzvan Burleanu nu a întârziat să apară.  “O să-i dau răspunsul pe data de 18 aprilie, atunci când o să-şi ia bagajele şi o să se care de la federaţie. Atunci, în seara de 18 aprilie. De fapt, la zece minute după ce iese din federaţie, Răzvan Burleanu o să aibă răspunsul meu. Atât am de spus!”, a declarat Prunea pentru Prosport. 

Alegerile pentru şefia Federaţiei Romane de Fotbal sunt programate pentru data de 18 aprilie, iar candidaţi sunt Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş, Sorin Răducanu şi Adrian Teodorescu.

Închide ×