Prunea îl face praf pe Burleanu: "Este din ce în ce mai NERVOS"

Războiul dintre Liga Profesionistă şi conducerea FRF continuă şi după Comitetul Executiv de astăzi, în care a fost respinsă din nou cererea cluburilor de a fi anulată lega obligativităţii folosirii unui jucător de U21.

"Convenţia va fi semnată aşa cum a fost şi în anii trecuţi, dar cealaltă regulă nu a fost luată în seamă. Mă refer la obligativitate de a folosi un jucător U21. Nicidecum nu a fost tensiune la acest Comitet Executiv. Fiecare îşi susţine punctul de vedere, dar preşedintele FRF trebuie să revină cu picioarele pe pămînt. Cere retragerea sprijinului factorilor locali pentru fotbal, ceea ce ar însemna să rămînă preşedinte peste 15 echipe în primele eşaloane. E din ce în ce mai nervos domnul preşedinte Burleanu şi nu înţeleg de ce", a declarat Florin Prunea.

LPF şi FRF au căzut la un acord cu privire la convenţia prin care vor fi validate rezultatele din actuala ediţie de campionat, dar regula obligativităţii folosirii unui jucător de U21 rămîne o mare dispută între cele două foruri.