Cele mai citite

Prunea, noi atacuri la adresa Federaţiei! Cine îl va susţine pe Lupescu la alegeri

Florin Prunea este unul dintre cei mai aprigi contestatari ai lui Răzvan Burleanu. Fostul internaţional nu-i dă nicio şansă actualului preşedinte FRF la alegerile din 18 aprilie.
Autor: Razvan Nicolae | 12.02.2018 | 18:14
Prunea, noi atacuri la adresa Federaţiei! Cine îl va susţine pe Lupescu la alegeri

Florin Prunea îl atacă pe Răzvan Burleanu de fiecare dată când are ocazia. Fostul internaţional român a declarat că actualul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal nu are nicio şansă la alegerile care vor fi organizate pe 18 aprilie.

Băieţii ăştia de la FRF au turbat când au ajuns să ia diurne de 500 de euro. Burleanu nu o să facă 50 de voturi pe 18 aprilie. Ne opreşte lumea pe stradă şi ne întreabă de ce nu facem nimic pentru fotbalul ăsta, să le redăm fotbalul. Ionuţ va răspunde frumos, dar cei care-l ajutăm trebuie să spunem adevărul. Burleanu minte cum respiră. Vochin parcă s-a mai înnegrit un pic de când şi-a anunţat Lupescu candidatura”, a declarat Florin Prunea pentru o televiziune de sport.

Florin Prunea şi Generaţia de Aur, alături de Ionuţ Lupescu

Florin Prunea a mai precizat că Generaţia de Aur va fi alături de Ionuţ Lupescu la alegerile FRF. Acesta a mai susţinut că în curând va fi organizată o conferinţă de presă în care “Kaiserul” îşi va prezent programul pregătit pentru fotbalul românesc.

Asociaţia Generaţia de Aur îl susţine pe Ionuţ Lupescu. Chiar dacă noi am pus o presiune constantă pe el, Ionuţ s-a întors pentru că membrii afiliaţi îl doresc la FRF. Noi am început campania cam de un an de zile. Tot ce am făcut până acum a fost pentru Ionuţ Lupescu. Toată lumea avem obligaţia să muncim pentru a reda fotbalul celor care se pricep. Va fi o conferinţă de presă în care Ionuţ îşi va prezenta programul”, a mai precizat Florin Prunea.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!