Fotbal intern

Video incredibil. Prunea şi Augustin înjură Steaua pe manele!

Florin Prunea şi Ionel Augustin nu au uitat de echipa lor de suflet. Cei doi dinamoviştii au fost filamţi în timp ce o înjurau pe Steaua.
22.02.2018 | 13:41
Video incredibil Prunea si Augustin injura Steaua pe manele

Pe una dintre paginile de Facebook a suporterilor dinamovişti, Old-Dogs Dinamo, a apărut un clip care a devenit rapid viral. Două dintre gloriile clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare au fost filmate în timp ce cântau şi o înjurau pe Steaua.

Florin Prunea şi Ionel Augustin au participat la o petrecere la care erau prezenţi mai mulţi suporteri ai lui Dinamo, dar şi crainicul stadionului din Şoseaua Ştefan cel Mare. Solistul a fost acompaniat de cei doi foşti internaţionali.

Prunea şi Augustin au cunoscut gloria în tricoul lui Dinamo

Petrecăreţii au început să cânte un refren cunoscut în galeria dinamoviştilor, iar Florin Prunea şi Ionel Augustin s-au alăturat corului. Trebuie s-o cântăm şi cu echipa, va fi hitul anului!”, a îndemnat unul dintre petrecăreţi.

Florin Prunea a jucat la Dinamo în trei rânduri, în perioadele 1985-1988, 1992-1998 şi 2000-2002. Ionel Augustin a petrecut 11 sezoane în tricoul lui Dinamo, echipă alături de care a ajuns până în semifinalele Cupei Campionilor Europeni în sezonul 1983-84.