“Sunt convins că Lupescu va candida! Se întoarce ca să ajute fotbalul”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
09/02/2018, 08:46
“Sunt convins că Lupescu va candida! Se întoarce ca să ajute fotbalul”

Florin Prunea a anunţat că Ionuţ Lupescu este decis să candideze la şefia fotbalului românesc tocmai pentru a ajuta la redresarea lui. Aceasta ar fi unica motivaţie pentru membrul “Generaţiei de Aur”, care are un rol important la UEFA, dar pe care ar trebui să-l părăsească pentru Federaţia Română de Fotbal. 

“Eu sunt convins că Lupescu va candida. 400% El serveşte micul dejun cu Ferguson, prânzul cu Mourinho…el, dacă se întoarce în România, se întoarce ca să ajute fotbalul românesc. Singurii care îl conving să facă acest pas sunt membrii afiliaţi, nu eu şi nici colegii mei.

“Domnul Burleanu va vedea că a jignit”

Am vorbit azi cu 30 de persoane din cei 200 care au semnat acele hârtii. Ieri la fel. Am luat legătura şi ştim, aceste semnături au fost trimise de către cei de la FRF către toţi membrii afiliaţi şi după s-a trecut la un santaj. Dar la vot domnul Burleanu va vedea că a jignit în mod grosolan”, a spus Prunea la un post de televiziune.

Lupescu alimentează zvonurile că va candida, după ce a fost întrebat de FRF şi a evitat să nege o posibilă candidatură: “N-am luat nicio decizie încă. Şi la evenimentul de la Hunedoara mă întrebau toţi despre potenţiala mea candidatură. Nu mi-a plăcut, fiindcă venisem să-l comemorăm pe Klein. Mă simt flatat însă că şi votanţii, şi simplii suporteri mă îndeamnă să particip la alegerile federale. Înseamnă că lumea mă apreciază. Le-am promis tuturor că voi reflecta. Aşa că, dacă m-aş întoarce acum şi ar trebui s-o iau de la zero, n-ar fi o problemă. Important e să găsesc motivaţia. Aş putea s-o iau de la capăt. Fotbalul românesc are însă nevoie să fie ajutat din fiecare direcţie, jucători, antrenori, conducători, arbitri, presă, politic. Dacă aşteptăm să vină vreo salvare de la FIFA şi UEFA, decalajul faţă de Vest va creşte constant. Trebuie să ne ajutăm singuri înainte s-o facă alţii”, spune Lupescu.

Ştirea MOMENTULUI

Edi Iordănescu lămurește „cazul Ioniță”: „A fost cea mai dureroasă decizie pentru mine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.