News

PSD a făcut public numărul de telefon personal al lui Ludovic Orban. Reacția liderului PNL când a fost sunat de oameni

24.07.2020 | 23:40
PSD a facut public numarul de telefon personal al lui Ludovic Orban Reactia liderului PNL cand a fost sunat de oameni
ADVERTISEMENT

Ludovic Orban a primit o lovitură sub centură necinstită din partea PSD, care a făcut pubic numărul de telefon al premierului.

Cu toate acestea, Orban susține că nu a fost deranjat de gest și le-a răspuns tuturor acelor români care l-au sunat.

ADVERTISEMENT

„Toţi cei care m-au sunat au avut surpriza să constate că răspund”, s-a lăudat Ludovic Orban, neafectat de situație.

PSD a făcut public numărul de telefon al lui Ludovic Orban

Cu mine poate comunica orice cetăţean. Ştiţi că mi-a făcut PSD o campanie. Mi-au distribuit numărul de telefon mobil personal pe milioane de conturi. Au făcut o campanie, asta e o formă de terorism, în speranţa că eu nu o să răspund la telefon şi că o să-mi fie blocat telefonul de campania pe care au dus-o. Aproape toţi cei care m-au sunat au avut surpriza să constate că răspund la telefon şi cei mai mulţi au fost extrem de uimiţi de faptul că răspund la telefon şi că pot să vorbească cu premierul”, a explicat Ludovic Orban, potrivit Antena 3.

ADVERTISEMENT

Cei care l-au sunat au refuzat să creadă că vorbesc cu Ludovic Orban, însă s-au convins că premierul a acceptat să poarte o conversație cu cetațenii nemulțumiți, la telefon.

Mulți în primă fază mi-au spus că nu cred. Au spus ‘ Cum să-mi răspundă mie premierul?!’ Trăim într-o ţară normală, vă răspund la telefon. Când pot, evident. E adevărat că am fost foarte ocupat, o perioadă. Au fost şi miniştrii în această categorie”, a adăugat Ludovic Orban.

ADVERTISEMENT

Ministrul Lucian Bode a dezvăluit că PSD a publicat pe internet numerele de telefon ale tuturor membrilor Guvernului. „Toți, că ne-a publicat și nouă numerele de telefon”, s-a plâns Bode.

De asemenea, Orban le-a reamintit românilor că România nu se poate gândi în această perioadă la măsuri de relaxare: ”Nu e cazul să ne gândim la relaxare, dar nu ne dorim nici restricţii şi, mai ales, nu ne dorim să mai afectăm economia în niciun fel. Economia trebuie să funcţioneze, în fiecare săptămână adoptăm toate actele normative pentru a transpune în practică planul de relansare economică”.

ADVERTISEMENT