News

PSD acuză guvernanții că ascund adevărul despre coronavirus: „Guvernul testează doar în funcție de interesul politic”. Video

21.06.2020 | 12:43
PSD acuza guvernantii ca ascund adevarul despre coronavirus Guvernul testeaza doar in functie de interesul politic Video
ADVERTISEMENT

Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, acuză guvernanții conduși de Ludovic Orban că ascund adevărul despre situația reală a epdiemiei de coronavirus din România.

Purtătorul de cuvânt al PSD a declarat, duminică, faptul că Executivul manipulează cifrele epidemiei de coronavirus din țara noastră.

ADVERTISEMENT

Romașcanu spune că PNL deține monopolul asupra tuturor datelor oficiale și, astfel, este blocată orice tentativă de a afla rezultatele și din alte surse.

PSD, acuze la adresa guvernanților în legătură cu epidemia de coronavirus

”Guvernul PNL manipulează și ascunde adevărul despre cifrele pandemiei de coronavirus.

Guvernul are monopolul informațiilor oficiale și refuză cu îndârjire să lase să vină date și din alte surse, cel puțin la fel de credibile. Primăria Capitalei a încercat de 2 ori o testare în masă, dar de două ori Guvernul a blocat procesul…

ADVERTISEMENT

Am cerut de mai multe ori să ni se spună numărul persoanelor infectate. Nu ni s-au pus la dispoziție datele. Ni se dau doar numărul de teste și nu numărul oamenilor care sunt infectați”, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD, în cadrul unei conferințe de presă, duminică.

Lucian Romașcanu afirmă că guvernul liberal elimină din structurile de organizare pe oricine îndrăznește să spună altceva în afară de afirmațiile oficialilor.

ADVERTISEMENT

Romașcanu spune că Executivul testează doar în funcție de interesele proprii

Conferință de presă susținută de Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, și Victor Negrescu, europarlamentar PSD, la sediul #PSD

Nai-post ni Partidul Social Democrat noong Linggo, Hunyo 21, 2020

„Amenință sau elimină din structura de decizie pe toți cei care îndrăznesc să spună altceva decât varianta oficială (…) Doctorul Streinu Cercel este cel mai elocvent exemplu. Manipulează datele, falsifică sau măsluiesc prin omisiune datele din județele țării.

Guvernul testează doar în funcție de interesul politic, nu în funcție de nevoile sanitare. La început, când intrau oameni în țară se testa extrem de puțin, iar acum când Guvernul dorește prelungirea stării de alertă, se testează mai mult”, a mai declarat Lucian Romașcanu.

ADVERTISEMENT