News

PSD, acuzații dure la adresa PNL și a lui Nelu Tătaru: ”Rudele au fost plantate pe salarii nesimțite, în curtea propriului minister”

29.05.2020 | 11:39
PSD acuzatii dure la adresa PNL si a lui Nelu Tataru Rudele au fost plantate pe salarii nesimtite in curtea propriului minister
ADVERTISEMENT

PSD a lansat o serie de acuzații dure la adresa rivalilor din PNL și în special a ministrului Sănătății, Nelu Tătaru.

PSD, acuzații dure la adresa PNL și a lui Nelu Tătaru

Într-o postare făcută pe pagina de Facebook a partidului, PSD acuză PNL că acceptă a instituit o ”caracatiță a rudelor” în instituțiile de stat și l-a dat ca exemplu pe ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

ADVERTISEMENT

”Caracatița PNL sufocă toată #România! După neamurile lui Grindă, un alt mare ‘familist’ pe banii românilor este ministrul Sănătații, Nelu Tătaru”, începe mesajul social-democraților.

Caracatița PNL sufocă toată #România!

Caracatița PNL sufocă toată #România! După neamurile lui Grindă, un alt mare “familist” pe banii românilor este ministrul Sănătații, Nelu Tătaru. Măștile vândute la suprapreț și fără bon fiscal, prin farmacia soției, au fost doar primul pas. Apoi a urmat… tot neamul! Cu maxim tupeu, rudele lui Tătaru au fost plantate pe salarii nesimțite, în curtea propriului minister! Între timp, lipsesc în continuare medicamente esențiale, spitalele sunt închise pentru bolnavii cronici, dar ministrul Sănătații este liniștit: întreaga ???????? s-a conectat la banii publici. La PNL, pandemia sporește cumetria.#pandemiasporeștecumetria#jesuisMIHAELA#GuvernațiNUmaiFURAȚI#caracatițaPNL#famigliaPNL

Posted by Partidul Social Democrat on Thursday, 28 May 2020

Principalul partid de opoziție precizează că măștile vândute la suprapreț și fără bon fiscal au fost făcute prin farmacia deținută de soția ministrului, care ”și-a plantat rudele pe salarii nesimțite în curtea propriului minister”.

ADVERTISEMENT

Nelu Tătaru acuza că și-a angajat rudele la compania Antibiotice SA

”Între timp, lipsesc în continuare medicamente esențiale, spitalele sunt închise pentru bolnavii cronici, dar ministrul Sănătații este liniștit: întreaga famiglie s-a conectat la banii publici. La PNL, pandemia sporește cumetria”, notează PSD.

Mesajul celor de la Partidul Social Democrat se încheie cu o serie de hashtag-uri: #pandemiasporeștecumetria, #jesuisMIHAELA, #GuvernațiNUmaiFURAȚI, #caracatițaPNL și #famigliaPNL.

Postarea conține și un filmuleț în care se arată că Mihaela Vlada, verișoara lui Nelu Tătaru, a fost numită în Adunarea Generală a Acționarilor de la Antibiotice SA, iar ”cumătrul” ministrului a fost impus administrator la aceeași companie.

PSD mai spune că Lucian Timoftciuc, care încasează un salariu de 2.500 de euro pe lună, a fost anchetat pentru șantaj și a fost amendat cu 41.000 de euro după o campanie de ”fake news”.

Liderii PSD au decis să depună o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban. Social-ddemocrații vor depune moțiunea dacă Guvernul Orban nu va crește pensiile cu 40% din 1 septembrie 2020.