News

PSD aduce participanții la mitingul de la Iași cu autocarul FOTO. Ce măsuri a luat jandarmeria

09.05.2019 | 16:20
PSD aduce participantii la mitingul de la Iasi cu autocarul FOTO Ce masuri a luat jandarmeria

Paricipanții Partidului Social Democrat sunt aduși la mitingul de la Iași cu autocare. Peste o mie de protestatari anti-PSD îi huiduie pe susținătorii partidului. Din păcate, au existat deja momente de tensiune, care au fost aplanate cu ajutorul jandarmilor.

Susținătorii PSD, aduși cu autocarele la mitingul de la Iași

Mitingul Partidului Social Democrat de la Iași a început la orele 14:00, în Piața Unirii a orașului. Ca la orice altă întrunire, forțele de ordine sunt nelipsite. PSD a adus și-a și de data aceasta susținătorii cu autocare. Pregătirile au fost în toi până ca aceștia să își facă apariția. Au fost montate scene, boxe gigantice, au fost trase cabluri electrice și au fost aduse și toalete ecologice. Mitingul de azi are loc în ziua summitului european istoric de la Sibiu al liderilor europeni. La evenimentul PSD nu va participa premierul României, Viorica Dăncilă, care a anunțat că are organizate vizite de lucru la Alba Iulia și Cluj.

Organizatorii au împreujmuit perimetrul locului unde se organizează mitingul, iar, pentru precauție, geniștii au verificat mașinile din zonă în căutare de dispozitive explozive. O trecătoare i-a întrebat pe jandarmi, după mobilizarea exacerbată: ”Tinerilor, e război in Iași? Ce e cu voi?”

Autocare pentru mitingul de la Iași al PSD
PSD aduce participanții la mitingul de la Iași cu autocarele
Sursa Foto: Facebook

Mesajul lui Dragnea

”9 mai are o însemnătate cu totul aparte pentru români, care sărbătoresc astăzi data la care România și-a proclamat independența de stat, devenind, în cuvintele ministrului Mihail Kogălniceanu, o națiune de sine stătătoare.

Celebrăm totodată, alături de țările din întreaga Europă, Ziua Victoriei Coaliției Națiunilor Unite asupra Germaniei naziste, care a încheiat războiul pe continent, dar și momentul istoric în care a fost pusă piatra de temelie a Uniunii Europene – Familia din care facem parte de mai bine de 12 ani și de al cărei viitor trebuie să avem grijă împreună. De Ziua Europei, vă urez tuturor La mulți ani! Ne vedem la Iași!”, a scris Dragnea.