News

PSD, atac la rivalii politici: ”Politruci care se bat pe ciolan. Fumul alb era de la trabucuri”

13.12.2020 | 16:58
PSD atac la rivalii politici Politruci care se bat pe ciolan Fumul alb era de la trabucuri
ADVERTISEMENT

Într-o perioadă în care PNL, USR-PLUS și UDMR duc negocieri aspre privind formarea viitorului guvern, PSD lansează un atac devastator la adresa rivalilor politici. 

Prin intermediul unei postări pe pagina oficială de Facebook, social-democrații susțin că “singura soluţie rezonabilă” pentru România este ca preşedintele Iohannis “să nu mai ignore” Constituţia şi să permită acestui partid să strângă o majoritate în jurul profesorului Alexandru Rafila.

ADVERTISEMENT

Totodată, PSD atacă această coaliție de centru dreapta și scrie că ”România are nevoie de un guvern capabil, nu de o adunătură de politruci care se bat pe ciolan!”

PSD, despre rivalii politici: ”Politruci care se bat pe ciolan”

În timp ce PNL, USR-PLUS și UDMR plus se chinuie să ajungă la un consens privind o viitoare coaliție guvernamentală și parlamentară, Partidul Social Democrat nu stă deoparte și lansează un atac virulent.

ADVERTISEMENT

Simțind o rămânere în Opoziție și în următorii ani, social democrații aruncă în luptă ultimele arme și spun că singura soluție acum este ca președintele Klaus Iohannis să lase PSD să strângă o majoritate în jurul medicului Alexandru Rafila, propunerea oficială de premier din partea câștigătorilor alegerilor de duminică.

”Singura șansă pentru ca gașca pierzătorilor să ajungă la consens este formarea unui Guvern cu 2 premieri și a unui Parlament cu cel puțin 3 camere, să ajungă la toată lumea!

ADVERTISEMENT

Singura soluție rezonabilă pentru România este ca Iohannis să nu mai ignore Constituția și să lase PSD, partidul care a câștigat alegerile, să strângă o majoritate în jurul profesorului Alexandru Rafila

România are nevoie de un guvern capabil, nu de o adunătură de politruci care se bat pe ciolan!”, se arată în mesajul social-democraților pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Social-democrații, ironii despre fumul alb: ”Era de la trabucuri”

Sâmbătă seară, într-un moment în care cârcotașii anunțau că cele trei partide nu au ajuns la niciun acord, deputatul PNL Florin Roman anunța printr-un mesaj publicat pe rețelele de socializare că negocierile cu USR și UDMR pentru o majoritate la Camera Deputaților ”au fost aproape finalizate, cu succes și a ieșit doar fum alb

Partidul Social-Democrat ironizează rezultatele negocierilor avute de PNL, USR-PLUS și UMDR și spune că ”fumul alb anunțat era de fapt de la trabucurile pufăite”.

”Se demonstrează că fumul alb anunțat ieri cu mare pompă de reprezentanții CDR 2.0 era, de fapt, de la trabucurile pufăite la negocieri. Oricât de priceput ar fi bucătarul de la Vila Lac 1, foamea de funcții și setea de putere nu s-au stins nici după 2 zile de discuții!”, au mai scris duminică reprezentanții PSD pe pagina de Facebook a partidului.

ADVERTISEMENT