News

PSD, clip ironic la adresa lui Klaus Iohannis: “Ştim ce o să zică preşedintele de la ora 18:00”. Video

07.05.2020 | 17:43
PSD clip ironic la adresa lui Klaus Iohannis Stim ce o sa zica presedintele de la ora 1800 Video
ADVERTISEMENT

PSD a posta joi, pe pagina de Facebook, un clip ironic la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, după ce Administraţia Prezidenţială a anunţat că şeful statului va susţine o declaraţie de presă la ora 18:00.

PSD, clip ironic la adresa lui Klaus Iohannis: “Ştim ce o să zică preşedintele de la ora 18:00”

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a lansat mai multe atacuri la adresa Partidului Social Democrat în ultimele săptămâni. Primul om în stat nu a ratat nicio ocazie de a-şi ataca rivalii politici, pe mai multe teme.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

.

Rezumatul declarațiilor președintelui Iohannis de la ora 18:00

Posted by Partidul Social Democrat on Thursday, May 7, 2020

“Eu nu mai vreau ca problemele importante ale națiunii să fie hotărâte de PSD”

„Jó napot kívánok, PSD! (Vă doresc o zi bună, PSD)

Este incredibil, dragi români, ce se întâmplă în Parlamentul României. PSD a ajutat UDMR să treacă prin Camera Deputaților o lege prin care dă autonomie largă Ținutului Secuiesc. Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD!

Este incredibil ce înțelegeri se fac în Parlamentul României! În timp ce noi, eu, guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de această pandemie, PSD, marele PSD, se luptă în birourile secrete din Parlament, ca sa dea Ardealul Ungurilor.

ADVERTISEMENT

Jó napot, Ciolacu! (Bună ziua, Ciolacu) Oare ce v-a promis liderul de la Budapesta, Viktor Orban, în schimbul acestei înțelegeri? Vedeţi, dragi români, asta înseamnă o majoritate toxică, majoritatea toxică pesedistă.

De aceea, dragii mei, se înțelege acum poate mai bine de ce am vrut alegeri anticipate. Eu nu mai vreau ca problemele importante ale națiunii să fie hotărâte de PSD. Eu nu mai vreau ca această majoritate toxică pesedistă să hotărască împotriva României și împotriva românilor.

ADVERTISEMENT

Este inadmisibil așa ceva și, până când sunt eu Preşedintele României, o astfel de lege nu va exista. Vă mulţumesc!”, a fost declaraţia furioasă a lui Klaus Iohannis în momentul în care proiectul de lege privind autonomia Ţinutului Secuiesc a trecut în Camera Deputaţilor.