News

PSD i-a închis gura lui Cătălin Rădulescu! Nu mai are voie să ofere declarații în presă după gafa de la alegeri

30.05.2019 | 21:06
PSD ia inchis gura lui Catalin Radulescu Nu mai are voie sa ofere declaratii in presa dupa gafa de la alegeri

Deputatul Cătălin Rădulescu, zis și Mitralieră, este contestat din interiorul Partidului Social Democrat după ultimele sale ieșiri în care l-a apărat pe Liviu Dragnea și a trimis din nou săgeți către ceea ce partidul de la guvernare numește Statul Paralel. Deputatul nu mai are voie să dea declarații în presă în urma gafelor comise în ultimele zile, după alegerile europarlamentare.

Cătălin Rădulescu, redus la tăcere de PSD

Cătălin Rădulescu a sărit calul și a spus în spațiul public că toate persoanele care au primit bani în plus la salariu sau la pensii să îi dea înapoi statului având în vedere că nu a fost votat PSD. Acesta a mers atât de departe cu argumentele sale încât le-a cerut medicilor să dea salariile înapoi și să plece din țară dacă sunt nemulțumiți de guvernarea actuală.

Comitetul Executiv al partidului a analizat ieșirile revoltătoare ale deputatului PSD și i-au interzis să mai facă declarații atât în nume propriu, dar mai ales în numele formațiunii din partea căruia a fost ales în Parlamentul României. Rădulescu nu este la prima abatare de acest tip, însă până acum partidul l-a lăsat în pace, mai ales când deputatul l-a apărat pe Liviu Dragnea pe vremea când era liber.

Cătălin Rădulescu le-a cerut medicilor să plece din țară după ce returnează salariile mărite primite de la guvern. Sursa foto: Digi 24

Declarațiile revoltătoare făcute de deputatul Mitralieră

”A fost o ură generală împotriva preşedintelui Dragnea. PSD a greşit că a acceptat referendum împreună cu alegerile europarlamerntre. Sigur că PSD câştiga. Lumea a ieşit la vot împotriva lui Dragnea. PSD renaşte din cenuşă. Vom face un Congres pentru că trebuie schimbate multe lucruri.

Nu poate fi un singur om vinovat pentru ce s-a întâmplat în PSD. Medicii care au primit salarii de patru ori mai mari să le dea înapoi şi să plece din ţară. Pensionarii, la fel. Şi fermierii să dea subvenţia înapoi la USR. Dacă le place ce măsuri propune PNL şi USR să rămână cu ele“, sunt declarațiile făcute de Cătălin Rădulescu, cele pentru care a fost redus la tăcere.