Alegeri 2024

PSD Iași și-a lansat candidații pentru Primărie și Consiliul Local. Bogdan Balanișcu: „Transform Iaşiul machetelor în Iaşiul proiectelor”

PSD Iași, lansarea canditaților pentru Primărie și Consiliul Local. Liderul Organizației Municipale, Bogdan Balanișcu: „Îl trimitem pe primarul machetelor acasă”
13.05.2024 | 22:37
PSD Iasi sia lansat candidatii pentru Primarie si Consiliul Local Bogdan Balaniscu Transform Iasiul machetelor in Iasiul proiectelor
Președintele Organizației Municipale Iași a social-democraților, Bogdan Balanișcu / Foto: Inquam Photos, Sabin Cîrstoveanu
ADVERTISEMENT

PSD Iași și-a lansat, luni, candidații pentru funcția de primar și locurile în Consiliul Local. Președintele Organizației Municipale a social-democraților, Bogdan Balanișcu, care candidează la conducerea primăriei, a declarat că vrea să „transforme Iaşiul machetelor în Iaşiul proiectelor”.

„Iaşiul profund, ieşenii de după blocuri”

PSD Iași și-a lansat, luni, candidații pentru funcția de primar și locurile în Consiliul Local, prilej cu care președintele Organizației Municipale Iași, Bogdan Balanişcu, a declarat că candidează pentru funcția de primar  pentru „Iaşiul profund, ieşenii de după blocuri” și să transforme municipiul din „oraşul machetelor în cel al proiectelor”.

ADVERTISEMENT

„Candidez pentru onorabila funcţie de primar al municipiului Iaşi, alături de colegii mei pentru poziţiile din Consiliul Local. Simt responsabilitate pentru oraşul Iaşi.

Având alături de mine o echipă de oameni competenţi, ce reprezintă toate sectoarele profesionale şi toate vârstele, îmi asum să fiu un primar al fiecărui ieşean şi să redau Primăria comunităţii, transformând-o într-o instituţie deschisă pentru fiecare cetăţean.

ADVERTISEMENT

Azi a avut loc evenimentul de lansare a candidaturilor. Sunt mândru de oamenii care mă înconjoară şi am încredere că pe 9 iunie, avându-i lângă mine pe social-democraţi şi pe ieşeni, îl trimitem pe ‘primarul machetelor’ acasă. Transform Iaşiul machetelor în Iaşiul proiectelor, pentru că sunt pragmatic, hotărât şi asumat”, a declarat Bogdan Balanişcu.

Componenta echipei social-democrate

Bogdan Cojocaru, președintele PSD Iași, a declarat că Bogdan Balanișcu este „un om implicat în comunitate, un om care a reuşit să acumuleze foarte multă experienţă din punct de vedere politic, dar mai ales administrativ” și de aceea ieșenii trebuie să-i acorde votul pentru a deveni primarul orașului.

ADVERTISEMENT

Liderul PSD Iași, care candidează la președinția Consiliului Județean, a vorbit și despre componenta echipei social-democrate pentru Consiliul Local, arătând că este alcătuită din „oameni din diverse domenii de activitate, cu diverse momente de viaţă”. „Am fost şi vom fi alături de cetăţeni ori de câte ori avem această posibilitate”, a spus Cojocaru.

„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
Udrea comentează cazul Coldea: Stăpânul Cătușelor iese pe ușa DNA. Sper că va...
Udrea comentează cazul Coldea: Stăpânul Cătușelor iese pe ușa DNA. Sper că va duce și la căderea lui Kovesi
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Dosarul Coldea-Dumbravă. În ce două dosare celebre ar fi intervenit foștii șefi din...
Dosarul Coldea-Dumbravă. În ce două dosare celebre ar fi intervenit foștii șefi din SRI
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La...
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La 2-3 dimineața, mi-a venit ideea. M-am băgat în ceva greu
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Miodrag Belodedici a comis-o. A ajuns pe mâna Poliției
Miodrag Belodedici a comis-o. A ajuns pe mâna Poliției
Doliu în Generaţia de Aur la câteva ore după meciul de retragere. Anunţul...
Doliu în Generaţia de Aur la câteva ore după meciul de retragere. Anunţul trist, în urmă cu puţin timp
„S-a ținut Poliția după mine, cu girofar”. Miodrag Belodedici a rămas fără permisul...
„S-a ținut Poliția după mine, cu girofar”. Miodrag Belodedici a rămas fără permisul auto după meciul Generației de Aur
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe...
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. A crescut niște animale”