Alegeri 2024

PSD ironizează optimismul liberalilor. Lucian Romașcanu: „Rareș și compania au mari dificultăţi în a-şi vedea ostaşul în turul 2”

PSD îi ia în zeflemea pe liberali. Lucian Romașcanu: „Rareș și compania au mari dificultăţi în a-şi vedea ostaşul în turul 2”
01.07.2024 | 15:47
PSD ironizeaza optimismul liberalilor Lucian Romascanu Rares si compania au mari dificultati in asi vedea ostasul in turul 2
Purtătorul de cuvânt al PSD a denunțat „lipsa de onoare” a liberalilor / Foto: Facebook, Lucian Romașcanu
ADVERTISEMENT

Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, a lansat, luni, un atac la adresa PNL, după  declarațiile prim-vicepreședintelui liberal Rareș Bogdan despre alegerile prezidențiale în luna septembrie.

„Piruete și explicații stupide”

Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, a lansat, luni, un atac la adresa liberalilor, în  urma declarațiilor prim-vicepreședintelui PNL, Rareș Bogdan, despre posibilitatea ca alegerile prezidențiale să aibă în luna septembrie.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe contul Facebook, Lucian Romașcanu a afirmat că „Rareş şi compania au mari dificultăţi în a-şi vedea ostaşul in turul 2. De aici şi piruetele, de aici şi explicaţiile stupide privind respectarea legilor care nu păreau să existe în martie”. Romașcanu a continuat scriind că prim-vicepreședintele PNL nu s-a remarca cu „nimic relevant” în politică, în afară de a „produce vorbe”.

„Faimosul Rareș, omul care în afară de vorbe nu a produs nimic relevant în politica românească, continuă să facă piruete logice înspre a justifica ceea ce nu poate fi justificat prin prisma bunului simț comun”, se arată în postarea lui Lucian Romașcanu.

ADVERTISEMENT

„Elanul pupător al vorbetelui”

Continuând atacurile la adresa lui Rareș Bogdan, purtătorul de cuvânt al social-democraților a punctat și declarația liderului liberal, potrivit căreia PNL va accepta alegeri în luna septembrie „doar dacă ne pierdem mințile”.

„Faimosul Rareș s-a remarcat prin pupatul oricărui … inel care i s-a arătat în raza de acțiune a buzelor, preamărind orice efemeridă care a ocupat poziția de șef a partidului mirosind mai mult a Băsescu decât a Brătianu: Orban, Cîțu acum Ciucă. Iar lista e departe de finalizare căci rotația șefilor PNL e pe măsura elanului pupător al vorbetelui.

ADVERTISEMENT

Acum ne spune că vor fi alegeri în septembrie doar dacă își va pierde mințile. Îl informăm cu respect că, deși diagnosticul putea fi pus de unii răutăcioși mult mai devreme, el are confirmarea oficială pe data de 03.03.2024”, a scris purtătorul de cuvânt al PSD.

„Lipsa de onoare” a liberalilor

În acest sens, Romașcanu a postat o fotografie cu decizia Biroului Politic Național al PNL care aprobă primul tur al prezidențialelor la 15 septembrie iar al doilea tur la 29 septembrie. „Ceea ce este extrem de important este LIPSA DE ONOARE. Nu data alegerilor în sine este importantă ci lipsa respectării unei decizii oficiale a unui partid care se vrea important în România”, spune Lucian Romașcanu.

ADVERTISEMENT

„PSD își poate duce spre succes candidatul la prezidențiale indiferent de data scrutinului. Rareș și compania au mari dificultăți în a-și vedea ostașul în turul 2. De aici și piruetele, de aici și explicațiile stupide privind respectarea legilor care nu păreau să existe în martie. Din acest motiv al lipsei de onoare PNL nu a mai câștigat alegerile parlamentare din 1937. Și nu par să le mai câștige curând”, încheie purtătorul de cuvânt al PSD.

ADVERTISEMENT