PSD pune la zid „guvernarea lui Iohannis”: „Haosul, nepăsarea și minciuna domnesc”

Bogdan Solomon   
în HotNews
18/10/2020, 16:00
PSD pune la zid „guvernarea lui Iohannis”: „Haosul, nepăsarea și minciuna domnesc”
PSD iese la atac după ce Bucureștiul a depășit pragul critic de 3 la mie. Sursa foto: hepta.ro

Într-un comunicat de presă publicat pe rețelele de socializare la scurt timp după ce Bucureștiul a raportat 770 de noi infectări cu virusul SARS-COV-2 și a depășit pragul de 3 la mia de locuitori, intrând, cel puțin teoretic, în scenariul roșu, PSD critică în termeni extrem de duri modul în care actualul Executiv alege să gestioneze această situație.

Membrii guvernului în frunte cu Orban sunt preocupați tot de împărțirea ciolanului și de alegeri. Este revoltător”, susțin reprezentanții formațiunii politice.

Nu a fost iertat nici prefectul Gheorghe Cojanu, aflat în concediu de odihnă după ce a intrat în contact cu o persoană testată pozitiv. „I-a ”liniștit” pe bucureșteni, spunându-le că nu e nicio grabă”, acuză social-democrații.

PSD iese la atac după ce Bucureștiul a depășit pragul de 3 la mie

Este revoltător că în ziua în care Capitala intră în scenariul roșu, membrii guvernului în frunte cu Orban sunt preocupați tot de împărțirea ciolanului și de alegeri. Orban a uitat că e premierul României și face ședințe politice la PNL pentru a-și pune politrucii și interlopii pe liste.

Anisie, ministrul catastrofă al Educației, este preocupată astăzi să prindă lista lui Orban și le va spune părinților mâine, când toți sunt deja la serviciu, ce se întâmplă cu copiii lor.

Prefectul Capitalei, cel care ar trebui să convoace Comitetul pentru Situații de Urgență, este în concediu. I-a ”liniștit” pe bucureșteni, spunându-le că nu e nicio grabă.

Subprefecții dorm, iar ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, este dispărut complet din peisaj. La fel ca DSP-urile.

Între timp, cei din HORECA – deschiși electoral, acum o lună, închiși după alegeri, apoi deschiși din nou, sunt forțați acum să închidă definitiv. Totul, în bătaie de joc!

Aceasta este guvernarea lui Iohannis. Cea în care haosul, nepăsarea și minciuna domnesc”, se arată în comunicatul publicat pe pagina de Facebook a Partidului Social Democrat.

Închide ×