News

PSD și-a schimbat mesajul de campanie înaintea alegerilor: “Votezi pentru România”

21.05.2019 | 19:08
PSD sia schimbat mesajul de campanie inaintea alegerilor Votezi pentru Romania

PSD și-a schimbat mesajul de campanie cu câteva zile înainte de alegerile europarlamentare. Noul slogan al Partidului Social Democrat este: Votezi pentru România. Inițial, sloganul cu care partidul s-a afișat în toată țara, pe bannere și în corturile electorale a fost ”România merită mai mult”.

România a devenit membră NATO în guvernarea PSD. Cine era ministrul Apărării atunci

Membrii partidului aflat la guvernare amintesc de reușitele de care România se bucură de când au plecat tehnocrații de la guvernare. Guvernul 0 al lui Dacian Cioloș a lăsat o serie de probleme nerezolvate, însă PSD nu a preluat doar problemele guvernării din 2016, ci și pe cele lăsate moștenire de cei 10 ani sub Băsescu-Boc.

Liderii PSD amintesc de faptul că România a fost introdusă în spațiul de civilizate și democrație europeană pornind de la aderarea la NATO, realizată în guvernarea Năstase. Tot guvernul PSD a purtat negocieri intense pentru semnarea Tratatului cu Uniunea Europeană. Practic, fără aderarea la NATO, România nu ar fi intrat niciodată în UE.

Ioan Mircea Pașcu a fost ministrul Apărării în 2004, când România a aderat la NATO

Alegerile europarlamentare au loc pe 26 mai 2019

Pentru cei care nu își aduc aminte, România a aderat la NATO în perioada în care ministrul Apărării era Ioan Mircea Pașcu, europarlamentar al PSD. Aceste alegeri sunt considerate cruciale pentru români, deoarece asistăm la campanii de denigrare a României în străinătate și la știri false care circulă despre multe dintre politicile duse de partid.

Membrii PSD recunosc greșelile pe care le-au făcut până acum, însă vor să amintească și realizările importante pe care guvernările sale le-au adus pentru români. Alegerile europarlamentare se vor disputa anul acesta duminică, 26 mai 2019, o zi de examen pentru toate partidele politice de la noi.

PSD este cotat cu peste 30% în cele mai recente sondaje de opinie, iar principalii competitorii ai partidului, conform cercetărilor sunt PNL și alianța USR+. Sociologii spun că am putea asista la o prezență la vot mai mare față de alegerile europarlamentare anterioare.