News

PSD și Pro România au bătut palma. Marcel Ciolacu: ”Am semnat cu Victor Ponta un acord de creare de majorităţi la consiliile judeţene, consiliile locale”

19.09.2020 | 18:38
PSD și Pro România au bătut palma. Marcel Ciolacu: ”Am semnat cu Victor Ponta un acord de creare de majorităţi la consiliile judeţene, consiliile locale”
PSD și Pro România au bătut palma. Marcel Ciolacu: ”Am semnat cu Victor Ponta un acord de creare de majorităţi la consiliile judeţene, consiliile locale”. Foto: INQUAM Photos George Calin
ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu a anunţat că PSD și Pro România au pus bazele unui acord post-electoral prin care cele două partide vor putea strânge majorități în consiliile locale și județene.

Liderul PSD anunță această alianță cu Victor Ponta cu doar câteva zile înainte de alegerile locale din 27 septembrie.

ADVERTISEMENT

„E pentru prima oară, de 30 de ani, când decizia a fost ca fiecare organizaţie să-şi facă alianţele locale.”, a spus Marcel Ciolacu ,astăzi, la Pitești, în cadrul unei conferinte de presă.

Marcel Ciolacu: Avem un acord cu Victor Ponta

”Cu adevărat, acum câteva zile am semnat cu Victor Ponta un acord de creare de majorităţi la consiliile judeţene, consiliile locale, un fel de acord post-electoral.” – Marcel Ciolacu.

„Şi aţi văzut decizia Comitetului Politic Naţional de a merge singuri pentru alegerile din 6 decembrie, într-un fel în oglindă cu decizia Gabrielei Firea de a candida singură, fără aranjamente politice pe care cetăţenii câteodată nu le percep, pentru Primăria Generală a Capitalei”, a adăugat acesta.

ADVERTISEMENT

În cadrul conferinței de la Pitești, Marcel Ciolacu a transmis și un mesaj după excluderea din PSD a deputatului Cătălin Rădulescu.

„Fostului meu coleg îi urez sănătate, succes. Din punctul meu de vedere, vă spun foarte clar, domnul Rădulescu, în acest moment, nu are ce să mai caute în interiorul Partidului Social Democrat”, a transmis șeful PSD.

Recent, Marcel Ciolacu l-a atacat dur pe premierul Ludovic Orban.

„PSD îi va da o lecţie lui Orban pe care s-o ţină minte în aceste alegeri! Toţi candidaţii PSD sunt pregătiţi şi determinaţi să pună stop jafului penelist pe 27 septembrie! Mă aşteptam însă ca premierul Orban să spună că aceste alegeri sunt dificile din cauza condiţiilor speciale în care se desfăşoară. Pentru că, înainte de toate, sunt necesare o serie de măsuri coerente pentru ca populaţia să vină în siguranţă la vot. Nu că sunt dificile pentru că îi este frică de forţa PSD”, a scris Ciolacu pe Facebook.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri