PSD umblă și la pensiile militarilor! Anunțul făcut de Liviu Dragnea privind pensionarii din această categorie

Ana Chivu   
în HotNews
09/04/2019, 13:22
PSD umblă și la pensiile militarilor! Anunțul făcut de Liviu Dragnea privind pensionarii din această categorie GALERIE FOTO
Liviu Dragnea, anunt important despre pensii

Liviu Dragnea a făcut anunțul potrivită căruia PSD modifică legislația privind pensiile militarilor. Președintele Camerei Deputaților a anunțat faptul că în săptămâna aceasta urmează să apară o formă legislativă. „O parte, un număr, nu e mare, de ofiţeri au ieşit la pensii neverosimile, să nu zic altfel, sfidătoare. Lumea nu a mai vrut să se aplece asupra acestuia subiect, care este foarte sensibil, şi anume, mulţi generali, subcolonei care au pensii mai mici decât un căpitan”

Liviu Dragnea, anunț despre pensii

Președintele Partidului Social Democrat a făcut un anunț important pentru pensionari. PSD dorește modificarea legislației privind pensiile militare. Liviu Dragnea a declarat faptul că a discutat despre toate acestea cu ministru muncii și cu ministrul de finanțe.

“Aşa ceva nu este admisibil. Atunci am avut întâlniri eu cu aceste asociaţii, i-am rugat şi pe ministrul muncii şi pe ministrul de finanţe ca în foarte scurt timp, săptămâna asta, trebuie să avem o primă formă, să se întâlnească cu acei prim ofiţeri, pentru că rapid trebuie să punem ordine în acest sistem”, a declarat Liviu Dragnea, la România TV .

Liviu Dragnea, anunț despre pensii
Liviu Dragnea, anunț despre pensii. Ce a declarat liderul PSD?

“Este un sistem mult mai complicat”

„La aceşti oameni, este normal şi problema de bani, dar cel mai mult îi doare faptul că nu este respectată munca lui şi gradul lui, e vorba de onoare aici. Cu asta nu putem să rămânem în continuare aşa. Aşa cum am avut curaj să intrăm în sistemul public, care este un sistem mult mai complicat, şi până la urmă a ieşit o lege care este bună, aşa vom face şi aici”, a mai afirmat Dragnea.

Recent, Liviu Brăiloiu a propus un proiect de lege potrivit căruia trebuie să se elimine pensia anticipată parțială și creșterea vârstei standard de pensionare de la vârsta de 45 de ani, la 50 de ani.

Închide ×