News

PSD va depune moțiune împotriva Ralucăi Turcan. Ce spune Marcel Ciolacu despre ministrul Muncii

09.04.2021 | 16:10
PSD va depune motiune impotriva Ralucai Turcan Ce spune Marcel Ciolacu despre ministrul Muncii
ADVERTISEMENT

PSD va depune moțiune împotriva Ralucăi Turcan. Anunțul a fost făcut de președintele social-democraților, Marcel Ciolacu.

Liderul PSD acuzat-o recent că nu cunoaşte legea în privinţa ajutorului acordat urmaşilor medicilor decedaţi în timpul pandemiei.

ADVERTISEMENT

“Avem doi ministri , pe Vlad Voiculescu unu care nu știe ce a semnat, respectiv să știm și noi cum ne înmormântați morții de coronavirus,  doamna Raluca Turcan care nu știe ce a votat”, a precizat Marcel Ciolacu, conform știri pe surse.

PSD va depune moțiune împotriva Ralucăi Turcan. Marcel Ciolacu: ”Un ministru nu știe ce a semnat, altul nu știe ce a votat”

Sursa foto – EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

PSD anunță că depune moțiune la adresa ministrului Muncii, Raluca Turcan, pe motiv că aceasta nu cunoaște legile pe care trebuie să le aplice.

ADVERTISEMENT

“Avem doi ministri , pe Vlad Voiculescu unu care nu știe ce a semnat, respectiv să știm și noi cum ne înmormântați morții de coronavirus,  doamna Raluca Turcan care nu știe ce a votat. Legea trebuie pusă în aplicare, treaba Parlamentului este să legifereze.

Treaba executivului e să pună în aplicare proiectele votate.  Categoric vom depune o moțiune de cenzură simplă”, a declarat  Marcel Ciolacu.

ADVERTISEMENT

Raluca Turcan i-a răspuns, miercuri seara, la Antena 3, lui Marcel Ciolacu. Acesta o acuzase că nu cunoaşte legea în privinţa ajutorului acordat urmaşilor medicilor decedaţi în timpul pandemiei de COVID-19, conform sursei citate.

„În privinţa legii care prevede ajutor pentru familiile sau urmaşii medicilor morţi de COVID, vreau să menţionez că cinismul lor (al PSD – n.r.) a mers atât de departe, încât în plină campanie electorală au propus o lege prin care, pe bună dreptate, acordăm un ajutor familiilor afectate, însă acel proiect de lege nu conţinea nici suma care trebuie acordată, nici ce instituţie face lucrul acesta, nici o definire clară a categoriilor.

ADVERTISEMENT

De aceea, chiar din prima zi de mandat ne-au spus colegii din instituţiile din subordinea Ministerului că trebuie să clarificăm acest proiect de lege votat în perioada electorală”, a spus ministrul Muncii.

ADVERTISEMENT