News

PSD vrea să organizeze un miting uriaș la București. Unde ar urma să aibă loc

14.05.2019 | 20:43
PSD vrea sa organizeze un miting urias la Bucuresti Unde ar urma sa aiba loc

Partidul Social Democrat(PSD) vrea să organizeze un miting uriaș în București, la Romexpo, pe 21 mai, unde vor participa 120.000 de persoane din sudul țării. Cel care a dat vestea a fost Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD, potrivit mediafax.ro, adăugând că partidul va avea un singur miting și duminică la Târgoviște.

PSD vrea să organizeze un miting uriaș la București, pe 21 mai

Politicianul a precizat că, în cazul în care analizele de campanie ale partidului vor arăta că nu este oportun un astfel de eveniment la București, atunci social-democrații vor renunța la idee. O decizie concretă va fi luată și comunicată miercuri, a adăugat secretarul general al PSD. „În principiu vom organiza un miting săptămâna viitoare. Nu e bătut în cuie. Vom decide mâine (miercuri – n.r.). Rămâne bătut în cuie cel de la Târgoviște de duminică. Maine decidem dacă facem mitingul de miercuri. Dacă îl facem, vor fi în jur de 120.000 de participanți numai de aici din județele din sud, la Romexpo”, a declarat Codrin Ștefănescu.

„Varianta B, este foarte posibil ca mâine, făcând analizele noastre de campanie, să decidem că nu este oportun să ne mobilizăm atât de mulți oameni la acest miting. Mâine (miercuri – n.r.) vom face o declarație în sensul ăsta. Toate județele din sud sunt pregătite pentru acest miting mare, care este singurul incert”, a mai spus secretarul general al PSD.

PSD vrea să organizeze un miting uriaș la București. Unde ar urma să aibă loc
Manifestația urmează să aibă loc pe 21 mai, la București, Romexpo
Sursa foto: hepta.ro

Mitingurile de la Iași și Galați

Reamintim că formațiunea politică a avut manifestații, săptămâna trecută, la Iași și Galați. Mitingul de la Iași de joia trecută a avut loc cu ocazia Zilei Europei, aceeași zi c u Summitul liderilor UE de la Sibiu. La manifestația PSD din Galați, de sâmbătă, a participat și premierul Viorica Dăncilă, spre deosebire de Summitul de la Sibiu.