Emery pleacă de la PSG! Urmaşul său vine din Germania

Ionut Neamţu    Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
30/03/2018, 09:42
Emery pleacă de la PSG! Urmaşul său vine din Germania

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Deşi s-a vorbit insistent despre posibilitatea aducerii selecţionerului Germaniei, Joachim Low, patronul qatarez Nasser Al-Khelaifi, a decis să meargă pe mâna lui Thomas Tuchel, fostul tehnician de la Borussia Dortmund.

După ce Bild a scris în urmă cu câteva zile despre această posibilitate, astăzi L’Equipe a anunţat că PSG şi Thomas Tuchel, în vârstă de 44 de ani, sunt foarte aproape de a ajunge la o înţelegere, discuţiile fiind foarte avansate.

PSG neagă orice tratative

În schimb, directorul sportiv al clubului PSG, Antero Henrique, a negat orice tratative: ”Niciun antrenor nu poate spune că a vorbit cu noi sau că are vreo înţelegere cu noi pentru viitor”. Thomas Tuchel a pregătit în cariera sa echipa a doua a clubului FC Augsburg şi formaţiile FSV Mainz şi Borussia Dortmund.

La începutul săptămânii, presa engleză anunţat că alesul conducătorilor lui PSG este italianul Antonio Conte, care va pleca mai mult ca sigur la vară de la Chelsea Londra. În schimb, site-ul postului de radio francez RMC a scris că succesorul lui Unai Emery se va alege dintre Diego Simeone, Mauricio Pochettino, Joachim Low şi Sergio Conceicao.

Închide ×