Fotbal intern

PSG a anunțat transferul unui jucător în Casa Pariurilor Liga 1. Mutarea a fost făcută publică de campioana din Ligue 1. FOTO

20.08.2019 | 18:51
PSG a anuntat transferul unui jucator in Casa Pariurilor Liga 1 Mutarea a fost facuta publica de campioana din Ligue 1 FOTO

PSG a anunțat că Kevin Rimane s-a transferat la Hermannstadt, echipă care evoluează în Casa Pariurilor Liga 1. Fotbalistul în vârstă de 28 de ani a fost cedat sub formă de împrumut de campioana din Ligue 1 la echipa pregăită de Costel Enache, antrenorul care s-a aflat și pe lista FCSB-ului în această vară. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Anunțul lui PSG despre jucătorul care s-a transferat în Casa Pariurilor Liga 1

“Kevin Rimane merge la FC Hermannstadt!
Vesatilul fundaș/ mijlocaș merge la clubul românesc sub formă de împrumut.
Tânărul în vârstă de 28 de ani din Cayenne a ajuns la PSG în 2008, iar doi ani mai târziu a câștigat campionatul Franței cu echipa U19.
Kevin a jucat cinci meciuri și a câștigat 5 trofee cu echipa mare a lui PSG: campionatul Franței de 3 ori (2016, 2018, 2019), Supercupa Franței (2018) și Cupa Franței (2016). A fost în lotul lui PSG în finala Cupei din 2016 câștigată în fața lui Olympique Marseiile cu 4-2.

A fost un om de bază la echipa secundă a clubului din 2014, după o experiență de 3 ani la Boulogne-sur-Mer. În februarie 2019 Kevin a fost împrumutat la NK Istra 196, locul 9 din campionatul Croației. PSG îi urmează lui Kevin toate cele bune în provocările care îl așteaptă la Hermannstadt, în orașul Sibiu din Transilvania”, este mesajul postat de PSG pe pagina oficială.

Anunțul făcut de PSG pe pagina oficială

Ce transferuri a făcut Hermannstadt în vara anului 2019

FC Hermannstadt are un lot în valoare de 9,58 milioane de euro. Clubul din Sibiu a transferat în perioada de mercato din această vară următorii jucători: Ionuț Pop (Alessandria), Andrei Sintean (Slavia Praga B), Sorin Bușu (Gaz Metan), Andrei Cordea (Novara), Srdjan Luchin (Dunărea Călărași), Alexandru Voda (Pandurii Târgu Jiu), David Caiado (Gaz Metan), Gabriel Debeljuh (Este), Yazalde (Gaz Metan), Ousmane Viera (Sepsi OSK), Jo Santos (Ventspils), Raul Opruț (Genoa), Cristiano Figueiredo (Vitoria Setubal), Emmanuel Novo (Vazim), Lucian Buzan (Craiova).

Cotat de site-urile de specialitate la 250.000 de euro, Kevin Rimane a jucat în sezonul 2018 – 2019 în 12 meciuri. Pe parcursu carierei a evoluat pentru PSG U19, US Boulogne și NK Istra.

Tags: