PSG câştigă în stil de mare campioană încă un titlu, dar Unai Emery va fi pus pe liber!

Filon Stan   
in Fotbal international
16/04/2018, 19:30
PSG câştigă în stil de mare campioană încă un titlu, dar Unai Emery va fi pus pe liber!

PSG a câştigat campionatul în Franţa ca un adevărat lider de necontestat! Cu cinci etape înainte de finalul sezonului, PSG şi-a adjudecat încă un titlu, după o victorie cu 7-1 împotriva rivalilor de la AS Monaco. Cu toate acestea, eliminarea din Liga Campionilor i-a pecetluit soarta antrenorului Unai Emery, care va pleca, cel mai probabil, la finalul campionatului.

Thiago Silva, căpitanul lui PSG, şi-a exprimat sprijinul pentru antrenorul spaniol şi spune că vrea ca Unai Emery să rămână pe banca tehnică. “Nu ştim ce se va întâmpla, citim multe chestii în presă legată de viitorul antrenor. Personal, vreau ca Emery să rămână, e un profesionist. Chiar dacă aş fi gândit altfel, tot l-aş fi susţinut, în public. Sunt întotdeauna onest în gândire”, a spus Thiago Silva, conform Marca.

Thomas Tuchel şi Luis Enrique, nume vehiculate pentru preluarea PSG

Presa vorbeşte deja despre posibili tehnicieni pentru PSG. Thomas Tuchel şi Luis Enrique sunt doar două dintre variantele prezentate de presa din străinătate drept posibili înlocuitori ai lui Unai Emery.

Ştirea MOMENTULUI

Rapid va avea un nou patron! Buget uriaş pentru Liga 3

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.