PSG vrea un portar cu nume. Ţintele vin din Premier League

Ionut Neamţu    Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
13/03/2018, 10:45
PSG vrea un portar cu nume. Ţintele vin din Premier League GALERIE FOTO

După ce a primit lovitura de a ieşi în acest sezon de Champions League la fel ca în precedentul, încă din faza optimilor de finală (ce e drept îm ambele situaţii a avut şi ghinion să pice cu Barcelona şi cu Real Madrid), PSG deja se reorientează spre noul sezon. 

Şi reconstrucţia echipei este gândită a fi începută de la numărul 1, adică de la postul de portar, poziţie pe care echipa lui Neymar nu se poate lăuda că are un jucător de top, atât Trapp, cât şi Areola neavând constanţă în evoluţii. 

PSG nu mai vrea decât portari galactici

Şeicii vor să aducă un portar de mare clasă, care să dea multă siguranţă compartimentului defensiv. Şi au în agendă două nume, ambele de la cluburi din Premier League. Nici vorbă de italianul Gigi Donnarumma de la AC Milan.

Cele două variante sunt spaniolul David de Gea de la Manchester United sau belgianul Thibaut Courtois de la Chelsea. Pentru iberic bătălia e dură. United face totul pentru a-l păstra, oferindu-i un nou contract, la 1,2 milioane de euro pe lună. Îl vrea şi Real Madrid de vreo trei ani încoace, iar acum a apărut PSG, cu declaraţia uşor superioară a şeicului Nasser El Khelaifi: PSG vrea pentru viitorul sezon un portar de mare valoare. Are de ales intre doi portari de top din Premier League. Nu sunt interesati de Donnarumma. Cei doi sunt spaniolul David de Gea de la Manchester United şi belgianul Thibaut Courtois.

Primul e o ţintă atât pentru actualul său club, United oferindu-i, pentru a-l păstra, un nou contract, de 1,2 milioane euro pe lună salariu, dar şi Real Madrid aleargă după el de vreo trei ani. Şeicul Nasser El Khelaifi spune că pentru PSG banii nu sunt o problemă şi vor să aducă numai un portar galactic, nu mai vor altfel de jucători pe acest post cheie.

 

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×