Sport

PSG a refuzat să-l aducă pe Ronaldo alături de tripleta Messi – Mbappe – Neymar. Motivul pentru care a nu s-a făcut transferul

Dornic să plece de la Manchester United în această vară, Cristiano Ronaldo a fost propus la PSG. Însă, șefii campioanei din Ligue 1 au declinat propunerea din două motive.
14.07.2022 | 15:18
PSG a refuzat sal aduca pe Ronaldo alaturi de tripleta Messi  Mbappe  Neymar Motivul pentru care a nu sa facut transferul
Dornic să plece de la Manchester United în această vară, Cristiano Ronaldo a fost propus la PSG. Însă, șefii campioanei din Ligue 1 au declinat propunerea din două motive. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Starul portughez nu a fost prezent la reunirea lotului formației engleze la începutul săptămânii trecute, iar englezii vorbesc despre o iminentă despărțire.

Cristiano Ronaldo a fost refuzat și de PSG

Faptul că nu își mai dorește să rămână pe Old Trafford a aprins beculețele la mai multe cluburi mari din Europa, printre care și PSG, însă francezii au decis în cele din urmă să refuze aducerea lui Cristiano Ronaldo alături de Leo Messi, Kylian Mbappe și Neymar.

ADVERTISEMENT

Conform Daily Mail, mai marii de pe Parc des Princes au invocat două motive solide pentru a nu-l transfera pe Ronaldo, în ciuda faptului că noul director sportiv, Luis Campos, a avut o discuție cu Jorge Mendes, agentul jucătorului.

În ciuda prieteniei pe care Nasser Al-Khelaifi o are cu Jorge Mendes, președintele lui PSG s-a văzut nevoit să renunțe la ideea aducerii lui Ronaldo de teama faptului că nu s-ar încadra în bugetul salarial și clubul ar putea fi sancționat din cauza fair-play-ului financiar.

ADVERTISEMENT

Mbappe, cheia refuzului primit de Ronaldo

O a doua variantă pentru care Cristiano Ronaldo nu a ajuns la PSG este că șefii clubului nu știu cât de bine s-ar integra acestea într-o linie ofensivă în care se mai află Lionel Messi, Kylian Mbappe și Neymar.

Cunoscut ca un jucător căruia îi place să conducă vestiarul, portughezul nu s-ar fi pliat pe noua strategie a campioanei din Ligue 1, care a decis să-i ofere mai multe drepturi lui Mbappe odată cu prelungirea contractului.

ADVERTISEMENT

Chelsea, în pole position pentru transferul lui Ronaldo

Bayern Munchen este una dintre formațiile care sunt cu ochii pe Ronaldo. Nemții au negat interesul pentru portughez, dar cel mai bun marcator din istoria Ligii Campionilor rămâne în atenția lor, având în vedere că Robert Lewandowski este pe picior de plecare. CR7 poate fi înlocuitorul perfect pentru super golgheterul polonez.

Chelsea pare să aibă cele mai mari șanse să îl ”fure” pe Cristiano Ronaldo de la Manchester United. ”Albaștrii” au discutat deja cu impresarul Jorge Mendes, iar noul club al lui Todd Boehly este gata să îl facă pe atacantul în vârstă de 37 de ani să-i trădeze pe ”diavolii roșii”.

ADVERTISEMENT

Barcelona încearcă și ea să îl determine pe lusitan să trădeze, având în vedere trecutul ”blanco” al lui Cristiano. În urmă cu câteva săptămâni, Jorge Mendes și Joan Laporta s-au întâlnit, dar, deocamdată, situația financiară a catalanilor e incertă și nu se știe dacă își pot permite un transfer precum cel al lui Ronaldo.

Napoli și AS Roma sunt ultimele două formații care visează la CR7. De Laurentiis crede că transferul lusitanului ar fi unul istoric. Odată cu venirea lui Cristiano, napoletanii ar putea spera în sfârșit, cu adevărat, la primul titlu după 32 de ani de secetă. La polul opus, Jose Mourinho își vrea conaționalul pe Olimpico, cu care a mai lucrat la Real Madrid între 2010 și 2013.


  • (P) Cota NETBET pentru Clermont – PSG: 2,10 este cota pentru „2 solist și ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT