Sport

PSG, acord verbal cu noul antrenor! Cine ar urma să o preia din vară pe campioana Franței

PSG a ajuns la un acord verbal cu noul antrenor. Cine o va prelua pe campioana Franței după despărțirea de Christophe Galtier.
27.05.2023 | 10:10
PSG acord verbal cu noul antrenor Cine ar urma sa o preia din vara pe campioana Frantei
PSG a ajuns un acord verbal cu noul antrenor care va prelua banca parizienilor din vară. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

PSG urmează să se despartă la finalul sezonului de Christophe Galtier. Deși antrenorul sosit de la Nice pe banca parizienilor este aproape să câștige titlul cu PSG, gruparea de pe Parc des Princes este nemulțumită din cauza eliminării premature din Liga Campionilor și vrea să numească un nou antrenor.

PSG, acord verbal cu Luis Enrique. Fostul antrenor al Barcelonei ar urma să o preia din vară pe campioana Franței

Mai mult decât atât, eliminarea din Cupa Franței și scandalul rasist în care a fost protagonist l-au făcut pe Christophe Galtier să nu mai fie dorit la PSG. Deși mai sunt două etape până la finalul sezonului, conducerea parizienilor a început demersurile pentru pregătirea stagiunii următoare.

ADVERTISEMENT

Șeicii vor să înceapă seria de modificări prin aducerea unui nou antrenor, iar favorit pentru această poziție a devenit surprinzător Luis Enrique. Liber de contract după despărțirea de naționala Spaniei, antrenorul iberic ar fi ajuns la un acord verbal cu reprezentanții clubului.

Curtat de Chelsea după demiterea lui Graham Potter, Luis Enrique este așteptat în perioada următoare la Doha pentru a semna contractul. Pe lângă naționala Spaniei, în carieră, Luis Enrique le-a mai pregătit pe AS Roma, Celta Vigo și Barcelona.

ADVERTISEMENT

Napoli se află în cursă pentru aducerea lui Luis Enrique

Totuși, PSG nu este singura care dorește să-l aducă pe Luis Enrique. Deși a făcut-o campioană pe Napoli după 33 de ani, viitorul lui Luciano Spalletti pe banca „napoletanilor” este învăluit în mister. Pe rând numele lui Antonio Conte, Roberto De Zerbi sau Gian Piero Gasperini au fost vehiculate de presa din Italia, însă Luis Enrique pare să vină tare din spate pentru a prelua banca lui Napoli.

Pe lângă antrenor, PSG a început deja negocierea și cu jucătorii. Gruparea de pe Parc des Princes i-a decis viitorul lui Neymar. Conform sport.es, atacantul brazilian va continua la PSG și din sezonul viitor deși Manchester United și Chelsea au fost, pe rând, interesate de transferul „decarului” Braziliei.

ADVERTISEMENT

Principalele motive ale transferului eșuat sunt pretențiile financiare prea mari ale starului din atacul lui PSG. Agenții brazilianului au purtat discuții cu reprezentanții celor două echipe interesate, însă negocierile au picat. Astfel, Neymar ar urma să rămână la PSG până în iunie 2025 când contractul cu francezii va expira.

Sergio Ramos a primit o ofertă de prelungire din partea lui PSG

Sergio Ramos, la fel ca Lionel Messi, mai are contract cu PSG până la finalul lunii iunie. Spre deosebire de fotbalistul argentinian care va părăsi Parc des Princes la finalul sezonului, Sergio Ramos ia în calcul prelungirea șederii în lotul grupării pariziene.

ADVERTISEMENT

Totuși, ultima ofertă pusă pe masă de PSG este mult sub așteptările lui Sergio Ramos, anunță Marca. Fundașul spaniol ar urma să aibă un salariu de aproximativ 5-6 milioane de euro pe sezon, jumătate din suma pe care ibericul o câștigă în prezent la PSG.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 1,57 este cota pentru „GG” la meciul Strasbourg – PSG

ADVERTISEMENT
Tags: