Sport

PSG, alertă de grad zero din cauza lui Neymar! Ce se întâmplă cu starul brazilian

PSG este în stare de alertă din cauza lui Neymar. Care este motivul pentru care starul brazilian a adus preocupare în rândul oficialilor clubului.
22.01.2023 | 17:20
PSG alerta de grad zero din cauza lui Neymar Ce se intampla cu starul brazilian
De ce ar putea să rateze Neymar manşa tur a dublei dintre PSG şi Bayern Munchen
ADVERTISEMENT

Chiar dacă mai sunt patru săptămâni până la primul meci cu Bayern Munchen, din optimile de finală ale Ligii Campionilor, conducătorii lui PSG sunt preocupaţi de situaţia lui Neymar. Parizienii se tem că fotbalistul de 30 de ani ar putea să rateze manşa tur.

De ce ar putea să rateze Neymar manşa tur a dublei dintre PSG şi Bayern Munchen

Neymar a suferit o accidentare gravă la Campionatul Mondial 2022, în chiar primul meci al Braziliei. Starul Selecao a suferit o leziune la ligamentul lateral al gleznei drepte şi a ratat două meciuri la turneul final din Qatar, însă a revenit pe teren pentru partidele din optimi şi sferturi.

ADVERTISEMENT

Conform L’Equipe, staff-ul medical al lui PSG, care a monitorizat situaţia jucătorului în Qatar, are îndoieli în privinţa recuperării lui Neymar, mai ales după ce atacantul a şchiopătat de câteva ori în ultimele meciuri jucate pentru campioana Franţei. În plus, brazilianul este departe de forma arătată înainte de pauza provocată de Campionatul Mondial din Qatar.

Înaintea turneului final din Qatar, Neymar marcase 15 goluri în 20 de meciuri. După revenirea de la Campionatul Mondial, brazilianul nu a mai reuşit să-şi treacă numele pe lista marcatorilor în cele trei partide jucate.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Neymar a ratat o lovitură de la 11 metri în amicalul PSG – Al Nassr/Al Hilal 5-4. Brazilianul s-a evidenţiat în partida de la Riad doar prin pasa oferită lui Lionel Messi, când argentinianul a deschis scorul.

Manşa tur a dublei dintre PSG şi Bayern Munchen se va disputa, pe 14 februarie, pe terenul campioanei Franţei. Partida retur este programată pentru 8 martie.

ADVERTISEMENT

Neymar, probleme şi pentru manşa retur cu Bayern Munchen?!

Returul dublei PSG – Bayern Munchen se joacă cu trei zile înainte de ziua de naştere a Rafaellei Santos, sora lui Neymar. De-a lungul timpului, brazilianul a fost acuzat că a făcut tot posibilul să nu joace în preajma acestei date.

Din sezonul 2014-2015 şi până în prezent, Neymar a fost accidentat sau a obţinut suspendări pentru cumul de cartonaşe galbene în preajma datei de 11 martie.

ADVERTISEMENT

“Îmi place să joc alături de cei mai buni jucători, iar Neymar este unul dintre ei. Ceea ce trebuie negociat este ziua de naştere a surorii lui”, spunea, în urmă cu câţiva ani, Sergio Ramos, care dovedea că brazilianul are tendinţa să rateze meciuri la începutul lunii martie.


  • Cota NETBET pentru PSG: 2,42 este cota pentru „ambele marchează” la meciul Pays de Cassel – PSG!

ADVERTISEMENT