Fotbal international

PSG – Amiens 5-0. Fără Neymar, parizienii s-au distrat înaintea meciului cu Napoli. Video

20.10.2018 | 19:50
PSG  Amiens 50 Fara Neymar parizienii sau distrat inaintea meciului cu Napoli Video

PSG a câștigat cu 5-0 partida jucată pe teren propriu cu Amiens, în Ligue 1. Au marcat pentru echipa lui Tuchel Marquinhos, Rabiot, Draxler, Mbappe și Diaby. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicația de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Parizienii ocupă primul loc în campionatul Franței, cu maximum de puncte după zece etape și un golaveraj impresionant, 37-6.

Min. 88 – GOOOOOOL PSG! Marchează și Diaby  VIDEO AICI

Min. 82 – GOOOOOOL PSG! Mbappe își trece și el numele pe lista marcatorilor  VIDEO AICI

Min. 80 – GOOOOOOL PSG! Înscrie Draxler  VIDEO AICI

Min. 42 – GOOOOOOL PSG! Marchează și Rabiot   VIDEO AICI

Min. 12 – GOOOOOOL PSG! Marquinhos deschide scorul VIDEO AICI


UPDATE. Echipele de start

Echipe de start PSG - Amiens
Echipe de start PSG – Amiens

Parizienii au început în forță actuala stagiune și s-au distanțat deja în clasamentul din League 1, acumulând maximum de puncte din cele 9 meciuri disputate până în prezent. De partea cealaltă, Amiens are 10 puncte și se situează pe locul 13, la doar 4 puncte în fața celor de la AS Monaco, aflați pe 18, loc de baraj. Cu Neymar, Mbappe și Cavani în formă maximă, este de așteptat ca PSG să facă scor cu Amiens pe Parc de Princes.

Clasament Ligue 1
Clasament Ligue 1

Vezi ONLINE TV pe Digi Sport 4 PSG – Amiens din Ligue 1 LIVE VIDEO și STREAM pe FANATIK.RO

Statisticile arată o dominație categorică a celor de la PSG în Ligue 1, trupa din capitala Franței reușind să câștige 22 din ultimele 24 de partide jucate acasă, în timp ce în ultimele 9 partide a marcat cel puțin 3 goluri. Oaspeții au marcat în doar 2 din ultimele 7 partide și nu au câștigat în niciuna din ultimele 7 deplasări. În confruntările directe, PSG a înscris de cel puțin 2 ori în ultimele 3 dueluri. Pentru cei care doresc să urmărească partida PSG – Amiens pe internet, FANATIK.RO pune la dispoziție un streaming online, sâmbătă, de la ora 18.00. Singurul post de televiziune care transmite în direct meciul este Digi Sport 4.

Kimpembe nu se va afla pe teren în confruntarea de pe Parc de Princes, după ce a primit 3 etape de suspendare în urma eliminării din partida cu Olympique Lyon, iar tehnicianul Thomas Tuchel ar putea să odihnească jucătorii argentinieni care au jucat recent la echipa națională, astfel că i-am putea vedea în primul 11 pe Julian Draxler și Cristopher Nkunku. De partea cealaltă, Amiens a impresionat în victoria cu Dijon, dar nimeni nu crede că obiectivul oaspeților în partida cu PSG este altul decât acela de a nu pierde la scor.