Cele mai citite

Video. Gest oribil al unui jucător de la PSG! Şi-a accidentat grav un adversar

Tensiunea din cadrul formaţiei franceze se resfrânge şi asupra evoluţiilor jucătorilor în teren, iar acest lucru s-a făcut remarcat şi în partida dintre PSG şi Angers.
14.03.2018 | 19:15
Video. Gest oribil al unui jucător de la PSG! Şi-a accidentat grav un adversar

Thiago Motta este unul dintre cei mai experimentaţi jucători de la PSG la 35 de ani, însă mijlocaşul italian a comis unul dintre cele mai urâte gestiuri din campionatul francez. Motta a fost eliminat în minutul 15 al partidei PSG – Angers, după ce l-a călcat pe spate pe Romain Thomas.

Veteranul din lotul lui PSG are şanse minime să mai continue pe Parc des Princes şi din vară, iar starea de nervozitate din cadrul clubului ar putea să contribuie la acest gest urât. Jucătorul cu origini braziliene este unul dintre cei mai vechi jucători de la PSG, însă a ratat o mare parte din meciurile din acest sezon din cauza  problemelor medicale. 

Motta, palmares impresionant la PSG

Internaţionalul italian a fost cumpărat de PSG în 2012  de la Inter Milano şi a reuşit să câştige numeroase trofee în Franţa, printre care se pot număra şi patru titluri consecutive de campion în Ligue 1. Thiago Motta şi-ar putea încheia la vară o carieră spectaculoasă în care a bifat echipe precum Barcelona, Atletico Madrid, Inter şi PSG.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri