Video. Gest oribil al unui jucător de la PSG! Şi-a accidentat grav un adversar

Tibi Demeter   
in Fotbal international
14/03/2018, 19:15
Video. Gest oribil al unui jucător de la PSG! Şi-a accidentat grav un adversar

Thiago Motta este unul dintre cei mai experimentaţi jucători de la PSG la 35 de ani, însă mijlocaşul italian a comis unul dintre cele mai urâte gestiuri din campionatul francez. Motta a fost eliminat în minutul 15 al partidei PSG – Angers, după ce l-a călcat pe spate pe Romain Thomas.

Veteranul din lotul lui PSG are şanse minime să mai continue pe Parc des Princes şi din vară, iar starea de nervozitate din cadrul clubului ar putea să contribuie la acest gest urât. Jucătorul cu origini braziliene este unul dintre cei mai vechi jucători de la PSG, însă a ratat o mare parte din meciurile din acest sezon din cauza  problemelor medicale. 

Motta, palmares impresionant la PSG

Internaţionalul italian a fost cumpărat de PSG în 2012  de la Inter Milano şi a reuşit să câştige numeroase trofee în Franţa, printre care se pot număra şi patru titluri consecutive de campion în Ligue 1. Thiago Motta şi-ar putea încheia la vară o carieră spectaculoasă în care a bifat echipe precum Barcelona, Atletico Madrid, Inter şi PSG.

Ştirea MOMENTULUI

Harlem Gnohere a devenit netransferabil. Becali cere o sumă imensă

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×