Sport

PSG va avea un nou antrenor! Schimbarea lui Mauricio Pochettino urmează să fie făcută în vară

PSG va avea un nou antrenor, însă mutarea se va face în vară, atunci când Mauricio Pochettino ar urma să ajungă la Manchester United, rămâsă fără un „principal” după demisia lui Ole Gunnar Solskjaer.
19.01.2022 | 22:02
PSG va avea un nou antrenor Schimbarea lui Mauricio Pochettino urmeaza sa fie facuta in vara
PSG va avea un nou antrenor. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Nasser Al-Khelaifi, patronul campioanei Franței, este nemulțumit de cum arată jocul echipei, dar și de felul în care „Poch” gestionează vestiarul.

Astfel, jurnaliștii spanioli de la Marca anunță că Zinedine Zidane îi va lua locul la vară lui Mauricio Pochettino, care se va duce la Manchester United.

ADVERTISEMENT

PSG va avea un nou antrenor din vară

Anunțul a fost făcut de către jurnalistul Jose Felix Diaz, dar și de către publicația Marca, ibericii notând că Zinedine Zidane îi va lua locul lui Mauricio Pochettino la PSG.

Ar fi o mutare interesantă, mai ales pentru că ar fi o revenire a lui „Zizou” în fotbalul francez, iar vestiarul parizienilor ar putea fi domolit de prezența sa, ținând cont și de trecutul său ca fotbalist.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Mauricio Pochettino ar urma să ajungă în Premier League, la Manchester United, fiind familiarizat cu întreaga competiție, de-a lungul timpului antrenând-o pe Tottenham, dar și pe Southampton.

De altfel, Mauricio Pochettino i-a luat locul lui Thomas Tuchel la PSG, venind din Premier League, de pe banca tehnică a lui Tottenham, formație pe care a dus-o în finala Champions League din 2019.

ADVERTISEMENT

Venirea lui Zidane poate ajuta la păstrarea lui Mbappe

Venirea lui Zinedine Zidane ar însemna chiar mai mult decât simpla preluare a echipei, ci și un argument în plus pentru ca Mbappe să își prelungească înțelegerea cu PSG.

Kylian Mbappe a recunoscut că Zinedine Zidane este unul dintre fotbaliștii pe care i-a apreciat mereu și o posibilă colaborare dintre cei doi poate să cântărească decisiv în vederea plecării sale de la echipă.

ADVERTISEMENT

De-a lungul anilor, Zinedine Zidane a reușit performanțe notabile în cele două perioade petrecute pe banca tehnică la Real Madrid, club de la care s-a și retras din cariera de jucător.

Astfel, „Zizou” a cucerit cu „Los Blancos” nu mai puțin de trei trofee Champions League, două titluri în La Liga, două Supercupe ale Spaniei, două Supercupe ale Europei și două Campionate Mondiale ale Cluburilor.

În cariera de fotbalist, Zinedine Zidane a jucat doar pentru două cluburi din Franța, și anume pentru AS Cannes și pentru Girondins Bordeaux.

Deși este născut la Marseille, Zidane nu a evoluat niciodată în tricoul lui OM, principala rivală a PSG-ului.

  • 49 de ani are Zinedine Zidane
ADVERTISEMENT