Fotbal international

Se văd efectele Neymar la PSG! Creşteri incredibile pe social media

Transferul lui Neymar la PSG a avut un imens impact mediatic pentru clubul francez. Vezi aici cifrele incredibile stabilite ca urmare a venirii sale....
31.10.2017 | 10:10
Se vad efectele Neymar la PSG Cresteri incredibile pe social media
ADVERTISEMENT

Transferul lui Neymar la PSG a avut un imens impact mediatic pentru clubul francez. Vezi aici cifrele incredibile stabilite ca urmare a venirii sale.

Este incredibil cât de mult poate urca prezenţa unui jucător de superclasă interesul iubitorilor fotbalului pentru un club! Şefii qatarezi ai PSG au plătit în vară suma record de 222 milioane euro pentru achiziţionarea lui Neymar de la Barcelona, dar acum încep să culeagă roadele în planul audienţei şi al marketingului şi încă le culeg din plin. Pur şi simplu venirea brazilianului pe Parc des Princes au făcut să explodeze toate cifrele în ceea ce priveşte gruparea pariziană ca interes mondial. Astăzi, PSG este una dintre cele mai urmărite echipe din lume pe toate reţelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Cumpărată în 2011 de Qatar Sports Investments, PSG a revenit în elita fotbalului din Europa, devenind unul dintre cele mai bogate cluburi din lume. Pe lângă investiţiile uriaşe, au crescut considerabil şi veniturile clubului. Însă lipsea acea scânteie care să facă din echipa franceză un adevărat magnet pe plan mondial. S-a încercat ceva în 2013, când a sosit o stea la apus de carieră, englezul David Beckham, dar nu a fost suficient pentru un salt în primele forţe ale lumii. Abia acum, prin operaţiunea Neymar s-a dat marea lovitură din toate punctele de vedere şi efectele uluitoare sunt abia la început.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

PSG poate deveni curând cel mai urmărit club din lume

Transferul lui David Beckham a fost în mare parte gândit pentru efectele economice, cel al lui Neymar din vara lui 2017 are un dublu impact – brazilianul este în acest moment unul dintre cei mai buni jucători din lume, iar evoluţiile lui deja au făcut-o pe PSG una dintre favoritele la câştigarea Ligii Campionilor. iar cei de la PSG au anunţat  şi un alt mare câştig de pe urma transferului. Ceea ce demonstrează justeţea modului în care şeicii au ştiut să găsească soluţia pentru a face din PSG unul dintre cele mai urmărite cluburi din lume, înaintea altor nume sonore din fotbal.

ADVERTISEMENT

Cei de la PSG au anunţat la începutul acestei săptămâni că ei sunt “campionii creşterii pe social media”, prezentând cele mai importante cifre din acest punct de vedere. PSG a crescut de la 500.000 de fani pe reţelele de socializare în 2011 la peste 48 de milioane în acest moment! Iar ultimele luni au dus la o creştere şi mai semnificativă în urma transferului lui Neymar pe Facebook, Instagram, Twitter sau Youtube. Şi site-ul oficial al celor de la PSG şi-a dublat numărul de accesări în ultimul an. Şi, cum spuneam, acesta este doar începutul unei creşteri unice pe piaţă, pentru că sigur cifrele vor urca astronomic pe mai departe, ca urmare a faptului că brazilianul are un contract pe timp de cinci sezoane.

Tags: