Fanii lui AS Monaco, răsplătiţi după umilinţa cu PSG! Anunţul francezilor

Ionut Neamţu    Razvan Nicolae   
in Fotbal international
16/04/2018, 12:21
Fanii lui AS Monaco, răsplătiţi după umilinţa cu PSG! Anunţul francezilor

AS Monaco a fost învinsă fără drept de apel de PSG, scor 1-7, în etapa a 33-a din Ligue 1. Conducerea clubului monegasc a luat o decizie care îi va lua prin surprindere pe fanii echipei de pe “Stade Louis II”. Anunţul a fost făcut de Vadim Vasilyev, vicepreşedintele echipei antrenate de Leonardo Jardim.

Fanii care au făcut deplasarea la Paris vor primi banii înapoi din partea clubului, anunţul fiind publicat pe contul de Twitter al echipei. “AS Monaco a decis să le dea banii înapoi suporterilor săi alb-roşii din tribuna echipei vizitatoare. Pentru noi a fost un scenariu catastrofal. Singurii care au trăit cu acesta au fost suporterii noştri şi le mulţumesc. Ei au împins echipa de la spate, dar nu s-a putut face nimic. Vom face totul să-i facem mândri în meciul următor. Am fost făcuţi knock down, dar nu şi knock out. Depinde de noi să terminăm acum pe locul secund. Aştept un răspuns de la jucătorii mei în meciul cu Guingamp”, a fost comunicatul clubului după PSG – AS Monaco 7-1.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Jardim, dezamăgit după PSG – AS Monaco 7-1

Umilinţa de pe “Parc des Princes” a fost comentată şi de Leonardo Jardim, antrenorul echipei, care era vizibil dezamăgit la finalul meciului PSG – AS Monaco 7-1. “Acest lucru îmi va rămâne în suflet. E cea mai grea înfrângere din cariera mea de antrenor”, a declarat tehnicianul de 43 de ani.

Închide ×