Fotbal international

VIDEO. PSG-Bayern. Neymar show, Cavani gol, bavarezi umiliţi!

PSG confirmă că este una dintre marile favorite la câştigarea Ligii Campionilor în acest sezon.  Cu un Neymar de zile mari şi cu Cavani la datorie Bayern Munchen nu a avut nici o şansă, fiind...
28.09.2017 | 00:08
VIDEO PSGBayern Neymar show Cavani gol bavarezi umiliti

PSG confirmă că este una dintre marile favorite la câştigarea Ligii Campionilor în acest sezon.  Cu un Neymar de zile mari şi cu Cavani la datorie Bayern Munchen nu a avut nici o şansă, fiind victimă sigură.

PSG – Bayern Munchen LIVE STREAM Champions League. Partida Paris Saint-Germain – Bayern Munchen reprezintă punctul de maxim interes al zilei de miercuri din Champions League. Progrmat de la ora 21.45 pe Parc des Princes, meciul reprezintă o primă piatră de încercare pentru noile vedete ale parizienilor, Neymar şi Mbappe. Starul brazilian Neymar, care a lipsit la ultimul meci de campionat din cauza unei accidentări uşoare la un deget, va fi la prima apariţie în tricoul lui PSG după scandalul cu uruguayanul Edinson Cavani. Cei doi sunt titulari în atacul lui Unai Emery, alături de Kylian Mbappe.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Pe lângă Neymar, Paris Saint-Germain va beneficia şi de aportul lui Angel Di Maria, refăcut după accidentarea la coapsă, dar cel mai probabil argentinianul va lua loc pe baca de rezerve. Singura absenţă importantă a parizienilor este cea a mijlocaşului Javier Pastore, accidentat la coapsă. În prima etapă a grupei B, cele două formaţii au obţinut victorii lejere, PSG 5-0 în deplasare cu Celtic Glasgow, iar Bayern 3-0 acasă cu Anderlecht Bruxelles.

PSG – Bayern Munchen LIVE STREAM Champions League. Cele două echipe s-au mai întâlnit în sezonul 2000-2001

PSG – Bayern Munchen LIVE STREAM Champions League. De partea cealaltă, italianul Carlo Ancelotti este din ce în ce mai criticat la Munchen, iar starea de spirit din vestiar nu este cea mai bună. Bavarezii vor lipsiţi de aportul portarului Manuel Neuer şi fundaşului Juan Bernat, ambii accidentaţi. Thiago Alcantara şi Davi Alaba sunt şi ei incerţi, astfel că în primul ”11” vor apărea Ulreich, Rafinha şi Tolisso.

PSG – Bayern Munchen LIVE STREAM Champions League. Cele două formaţii s-au mai întâlnit în prima fază a grupelor din sezonul 2000-2001 al Champions League, ediţie câştigată de Bayern Munchen. În primul meci, PSG s-a impus acasă cu 1-0 prin golul lui Laurent Leroy în ultimul minut. La retur, bavarezii au învins pe teren propriu cu 2-0 prin reuşitele lui Salihamidzici şi Paulo Sergio.

Tags: